laguna l. 95 ..1.8
Težava je naslednja: ..pri mrzlem motorju ko se vozim in k hočeš prešaltat iz druge v tretjo (al pa kerokol prestavo).. se zgodi da obrati poskočijo.
Naj bolj natančno demonstriram: vozim se z 2 prestavo okrog 40kmh obrati so recimo 2000, hočem dat v tretjo, pohodm sklopko in obrati se sami od sebe dvignejo za okrog 800, in če še vedno držim sklopko padejo nazaj na 1200(zaug) -->vse to pa se dogaja samo ko je motor neogret.. Sumim na motorček prostega teka.. ker tut auto k stoji na mestu mu nihajo obrati za recimo 50-100 rpm. lih tok da se sliš da motor ne dela enakomerno.
laguna 1.. obrati
ja sam nism 100% da je motorček ,ker niso enaki simptomi... recimo nikol se mi auto ne ugasne ko stisnem sklopko, al pa da mi obrati zlo padejo. tko da nism še čist 100%..
PS: aja pa še neki=).. če auto stoji na mestu ima recimo 800 obratov, in ga recimo mal porineš mu obrati skočijo na 1200 .. spet sami od sebe=)
PS: aja pa še neki=).. če auto stoji na mestu ima recimo 800 obratov, in ga recimo mal porineš mu obrati skočijo na 1200 .. spet sami od sebe=)
To so ti čisti simptomi motorčka prostega teka. Ni nujno da avto ugaša.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG