Original avtoojačevalec renault

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
iiyama1
Kraj: Ljubljana

Original avtoojačevalec renault

Odgovor Napisal/-a iiyama1 »

Ali kdo ve ali ima kateri od modelov Scenic 2 oziroma Espace od letnika 2004 naprej serijsko vgrajen avtoojačevalec ? Če kdo ve me zanima kok je močan in kje pri scenicu se nahaja? Hvala za odgovor in lepo vožnjo vsem skupaj.
Uporabniški avatar
iiyama1

Najdu sem tole in me zanima vaše mnenje. Baje paše na original renault avtoradio...

http://www.radiovili.si/si/ojacevalniki/213/
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Pri Laguni 2 sem našel v sovoznikovem predalu en pokrovček cca 10x20cm; za njim je ojačevalec.

Mogoče je podobno pri Meganu/Scenicu.
Uporabniški avatar
iiyama1

Pozdrav. V sovoznikovem predalu? Pod nogami al nasproti sovoznika v predalu kjer se odpre pod airbagom? Kere znamke pa je ? A pokrov je na klik al je privijačen ? Full ti hvala...
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

iiyama1 napisal/-a:Pozdrav. V sovoznikovem predalu? Pod nogami al nasproti sovoznika v predalu kjer se odpre pod airbagom? Kere znamke pa je ? A pokrov je na klik al je privijačen ? Full ti hvala...
Oprosti, ker ti pozno odgovarjam, očitno mi ne deluje mail obveščanje...

V glavnem, v predalu pod airbagom, pač sprednji predal na armaturki. je pri meni ena črna ploščica velika cca (vidim, da sem se prej zatipkal) 1 x 20 cm, in ima kot eno odprtino za prst dat noter. No, tam zagrabiš in povlečeš dol. Noter je ena komponenta "lično" obdelana in gor piše Cabasse Ampli Tuner. Mislim, da je to - to.
Fantocci

Odgovor Napisal/-a Fantocci »

To imaš Cabasse sistem, ki je za doplačilo. To nima vsaka serijska Laguna (oziroma Scenic, Megane....)
Uporabniški avatar
iiyama1

Ja a inštalacija je pa verjetno v vseh vozilih predpriprava za cabasse sistem? Al se motim?
Odgovori