Renault Fuego 1.4 TL l.85, turbo wannabe
fuegogt napisal/-a:Tisto 1.6 turbo sem pa po takem naklucju nasel... Eno nedeljo sem slucajno v bolho napisal turbo, pa najde "Renault 18 turbo 1.6 prodam za dele"...Poklicem tipa, pa sem sel gledat. 18ka je bla do polovice v zemlji na nekem vikendu. Sem mu rekel, da ce ma zadaj diske, da jo vzamem, ce ne-ne. Pol sem mu pa dal 10 tisocakov, pa je bil ded cist hapy-jz pa tut
. Je pa pripeljana bla iz Francije.
jugoslovanski kupeDragR napisal/-a:Prvic vidm tazga renoja.Glede na to da je coupe bi pa lohka dal kej mocnejsga not tkt.
![]()
v manj socjalisticnem svetu so se prodajali z 1.6, 2.0 in 1.6T motorji, te so imeli do 135KM, avto pa vaga manj kot tono, potem pa sestej
kako je slo cez ovinke na "puding" podvozju pa ne vem
najbrz mora biti razburljivo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Pa se res je, pol bi se pa dal 13" felge gor pa ene 175 gumeShusuglao napisal/-a:jugoslovanski kupeDragR napisal/-a:Prvic vidm tazga renoja.Glede na to da je coupe bi pa lohka dal kej mocnejsga not tkt.
![]()
![]()
v manj socjalisticnem svetu so se prodajali z 1.6, 2.0 in 1.6T motorji, te so imeli do 135KM, avto pa vaga manj kot tono, potem pa sestej
kako je slo cez ovinke na "puding" podvozju pa ne vem
najbrz mora biti razburljivo
Zdej z Eagle F1 ni problema cez ovinke...
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
sm vidu tole reklamo sm taprvic kr debeu pogledu
Drgac pa le glej da ga nebo pojedla rja pa to, kr sproti rihtaj kake pike ko bos opazil, ker pol ti cez zimo kr naenkrat vse razpada... kar bi blo fjst skoda...
ko bo pa cajt oz dnar za drug avto se pa lotis obnove od starta, vrjem da ti bomo tule na forumu pomagal kakor se bo dalo... ker je legenda avto...

Drgac pa le glej da ga nebo pojedla rja pa to, kr sproti rihtaj kake pike ko bos opazil, ker pol ti cez zimo kr naenkrat vse razpada... kar bi blo fjst skoda...
ko bo pa cajt oz dnar za drug avto se pa lotis obnove od starta, vrjem da ti bomo tule na forumu pomagal kakor se bo dalo... ker je legenda avto...
Js sem prvi na seznamu! Pa verjetno se kdo... Ker pa ze neke turbine omenjas, se tud taki mojstri v blizini najdejo!gagi?d hype napisal/-a:ko bo pa cajt oz dnar za drug avto se pa lotis obnove od starta, vrjem da ti bomo tule na forumu pomagal kakor se bo dalo... ker je legenda avto...![]()
Lahko pa pripeljes mrcino jutri ob 20:00 pred Mastodont bar!
@Fuego 85, ne dlakocepi! 
@fuegogt, sej smo skor do 10ih bli dol!
Spremljaj malo tole temo: http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 638#313638
Pa se vidimo ob priliki!
@fuegogt, sej smo skor do 10ih bli dol!
Spremljaj malo tole temo: http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 638#313638
Pa se vidimo ob priliki!