Tk da ne rabis feltn menjat ce ni enih R1R gum teh dimenzij
R19 16V l.1994 by Crvenka:D :D--Dalli Str 17 slika:D
Da se pa dobit kako Dunlopko, Goodyear, Bridgestone, ...
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Tudi GY Excellence ne obstaja v tej dimenziji. Pac ni taka izbira kot neka dimenzija, ki jo ima vsak drug avto. Od GY obstaja Eagle F1 GSD2 in GSD3.
Dunlop SP SPORT FASTRESPONSE in SP SPORT 2000, itd.
Sej nekaj izbire pa je
Dunlop SP SPORT FASTRESPONSE in SP SPORT 2000, itd.
Sej nekaj izbire pa je
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Evo ena začetna slika

No to je moja nova lepotica, no ravno lepotica še ni ampak bomo u bližnji prihodnjosti poskrbel da bo
.
Je pa 94 letnik usa oprema razen klime, prevoženih 181000. Avto je zadna 4 leta stau u garaži, ker jo je lastnik baje hotu poštimat, nakonc mu je pa oči reku da rab garažo pa nj se avto hitr znebi, tko da kupčija je bla več kod dobra, zdj mormo sam še poskrbet da bo avto tak kot more bit
. Da bo pa tak kot more bit sm pa že pod temo kupim napisou kaj rabim, tko da če ma kdo kj doma bi res lepo prosu nj mi sporoči
.
Lp Dalli

No to je moja nova lepotica, no ravno lepotica še ni ampak bomo u bližnji prihodnjosti poskrbel da bo
Je pa 94 letnik usa oprema razen klime, prevoženih 181000. Avto je zadna 4 leta stau u garaži, ker jo je lastnik baje hotu poštimat, nakonc mu je pa oči reku da rab garažo pa nj se avto hitr znebi, tko da kupčija je bla več kod dobra, zdj mormo sam še poskrbet da bo avto tak kot more bit
Lp Dalli
RENAULT 19 16V

Ne v ohranjenosti je bla bela velik bol, bela je bla res tipi topi, tale ma pa par hib k jih je za popraut pol bo pa kr uredu. ja ušeč mi je k je rdeča kl jih ni tok na cesti, sam spolirat jo je treba pa bomo vidl kako bo do izraza pršla. drgač bi jo pa na odtenk svetlejše štrihnu, ampak bomo vidl mamo pou leta pred sabo da jo ušimamo k sm lih ispit zgubu
. tko da spomlad upam da se bo čim lepša zapelala na cesto
Lp Dalli
Lp Dalli
RENAULT 19 16V