Popravilo cevi

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
buldog
Kraj: celje

Popravilo cevi

Odgovor Napisal/-a buldog »

Ko sem poskušal odviti povratno cev, ki teče od servovolana nazaj v rezervoar s servo tekočino, se mi je odlomil aluminijasti del cevi pri vijaku na volanskem mehanizmu (volanska letev). Pa me zanima če kdo ve kdo to popravlja, ker je konec aluminijaste cevi namreč profiliran, sam aluminijasti del pa je dovolj dolg, da bi omogočal popravilo. Če pa se komu doma valja kakšna cev za renault laguno faza 1, pa se priporočam (gre za cev, ki je na podvozju oblikovana kot kača, verjetno zaradi hlajenja).
Uporabniški avatar
matt79

Odgovor Napisal/-a matt79 »

če razumem dobro se to tiče servo volana, vem da obstajata dva eden v Vrhniki in drugi blizu Domžal, ta dva obnavljata volanske letve, možno pa da tudi drugo...
če ti je to potrebno se lahko pozanimam za ime firme

lp
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

V večini primerov se stare cevi ne popravlja, temveč se naredi nova. Ceneje za stranko in lažje za obrtnika.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Marsovcek

Odgovor Napisal/-a Marsovcek »

Vprašaj v najbližjem podjetju, ki se ukvarja s hidravliko. V Celju je npr. Hib, pa še kaj drugega.
Odgovori