Kam na homoligacijo za vse!!

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
Uporabniški avatar
vrbnjak
Kraj: Ljutomer

Kam na homoligacijo za vse!!

Odgovor Napisal/-a vrbnjak »

Zdaj sem klical na žonta celje in so mi povedali da se morem pri njih naročiti in potem dobim papirje s katerimi se lahko vozim dokler nebo s5 homoligacije pri njih!! Čakati treba okrog 14.dni in me zanima če mi kdo ki je hodil tja lahko pomagal in pove kaj rabim??'
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Jaz sem na svojem homologiral izpuh in feltne pri Avto Krka v NM. Tebi verjento to predaleč. Probaj LPP Ljubljana. Nisem se prej nič naročal. Papirji so bili gotovi v 3eh dneh. Avto so poslikali vzeli papirje in to je blo to.
Uporabniški avatar
vrbnjak

schik napisal/-a:Jaz sem na svojem homologiral izpuh in feltne pri Avto Krka v NM. Tebi verjento to predaleč. Probaj LPP Ljubljana. Nisem se prej nič naročal. Papirji so bili gotovi v 3eh dneh. Avto so poslikali vzeli papirje in to je blo to.
AHA!!! v Celje hodijo tu od nas,kao?

KAtere papirje si rabil vse..
Uporabniški avatar
schik

Jaz sem v NM delal to - Novo mesto. Mislim da tej ne hodijo nikamor. Za feltne sem rabil samo TUV, za izpuh pa TUV in potrdilo o strokovni vgradnji.
Za luči boš ti tudi rabil verjetno oboje. Pa še višino snopa ti bo mogoče povedal (ne vem, samo predvidevam).
Uporabniški avatar
vrbnjak

schik napisal/-a:Jaz sem v NM delal to - Novo mesto. Mislim da tej ne hodijo nikamor. Za feltne sem rabil samo TUV, za izpuh pa TUV in potrdilo o strokovni vgradnji.
Za luči boš ti tudi rabil verjetno oboje. Pa še višino snopa ti bo mogoče povedal (ne vem, samo predvidevam).
aha!!! Ampak imam le TUV papirje..
Uporabniški avatar
schik

Pol boš imel verjetno problem. Pokliči v Avtokrka ali pa na LPP v LJ pa ti bojo točno povedali kaj potrebuješ.
Uporabniški avatar
vrbnjak

schik napisal/-a:Pol boš imel verjetno problem. Pokliči v Avtokrka ali pa na LPP v LJ pa ti bojo točno povedali kaj potrebuješ.
Bom poklical pa vprqašal ker ne delajo več.. :) Hvala ti za vse inf.
Odgovori