pnevmatike
Pozdravljeni!!
mi lahko gdo svetuje katero letno pnevmatike naj vzamem, izbira je med: FULDA carat progreso, DEBICA furio, KLEBER dynaxer, KORMORAN gamma b2? vse dimenzije 205/55/16 za Laguno. fora je v tem, da imam samo te znamke na voljo po ugodnih cenah, vse letnik 2010. ostale (npr good year optigrip, uniroyal rain expert,...te so nekje od 75€+...edino če lahko gdo dobi cenejš...potem se priporočam=)))
pa še neki...zanimam se za nakup jeklenih platišč dimezije 6,5J/16 col/5X108mm vijaki...če ima gdo naj me prosim kontaktira! (brez senzorjev za pritisk)
hvala za pomoč!
LP,
bobo
mi lahko gdo svetuje katero letno pnevmatike naj vzamem, izbira je med: FULDA carat progreso, DEBICA furio, KLEBER dynaxer, KORMORAN gamma b2? vse dimenzije 205/55/16 za Laguno. fora je v tem, da imam samo te znamke na voljo po ugodnih cenah, vse letnik 2010. ostale (npr good year optigrip, uniroyal rain expert,...te so nekje od 75€+...edino če lahko gdo dobi cenejš...potem se priporočam=)))
pa še neki...zanimam se za nakup jeklenih platišč dimezije 6,5J/16 col/5X108mm vijaki...če ima gdo naj me prosim kontaktira! (brez senzorjev za pritisk)
hvala za pomoč!
LP,
bobo
debica Furio 205/55 R16 91Vbobo89 napisal/-a:Pozdravljeni!!
mi lahko gdo svetuje katero letno pnevmatike naj vzamem, izbira je med: FULDA carat progreso, DEBICA furio, KLEBER dynaxer, KORMORAN gamma b2? vse dimenzije 205/55/16 za Laguno. fora je v tem, da imam samo te znamke na voljo po ugodnih cenah, vse letnik 2010. ostale (npr good year optigrip, uniroyal rain expert,...te so nekje od 75€+...edino èe lahko gdo dobi cenejš...potem se priporoèam=)))
pa še neki...zanimam se za nakup jeklenih platišè dimezije 6,5J/16 col/5X108mm vijaki...èe ima gdo naj me prosim kontaktira! (brez senzorjev za pritisk)
hvala za pomoè!
LP,
bobo
te pride 60€ komad
toyo PROXES CF 1 205/55 R16 94V RF asymmetric
za okoli 70€
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Jaz bi na tvojem mestu najraje Fuldo, pol Kleber ostalih dveh pa ne priporočam ker je drsalnica. Da se pa dobit marsikaj poceni 
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG