Lenovo SL500 Integrirana kamera
Lenovo SL500 Integrirana kamera
Ima kdo kaj iskušenj z laptopi lenovo in njihovimi kamerami ?
Imam prenosnika pred seboj in nikakor nemorem usposobiti kamere. Največ kar mi je uspelo je pridobitev funkcije video konferenca, medtem ko slikanje ali snemanje mi ne omogoča !
Namestil sem že software iz support strani, pa vseeno ne deluje !
Če ma kdo kakšno idejo ?
Imam prenosnika pred seboj in nikakor nemorem usposobiti kamere. Največ kar mi je uspelo je pridobitev funkcije video konferenca, medtem ko slikanje ali snemanje mi ne omogoča !
Namestil sem že software iz support strani, pa vseeno ne deluje !
Če ma kdo kakšno idejo ?
Poglej na nadzorni plošči, v upravitelju naprav, če ti jo računalnik pravilno zazna, oz. če so nameščeni potrebni gonilniki, kaj drugega mi trenutno ne pride na pamet. Lahko poskusiš stisniti Fn + F6, ker na nekaterih Lenovotih je to vklop spletne camere oz. mikrofona.B|ind napisal/-a:oorosh, še kakšna ideja ?
Za prekinitev mirovanja pa stisneš Fn+ F5 (če se prav spomnim)....
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
za to ko ti gre v mirovanje poglej pod power menegment kr to se tam nastavla. zgleda ti tam not preide v način varčevanja energije zato gre tk hitr v mirovanje. mislim pa da lahko spreminjaš to tam ko imaš ikono za indikacijo stanja baterije in tam spremeniš vse te nastavitve da ne gre tako hit v mirovanje pa druge stvari.
za kamero pa poglej kater tip kamere imaš in potem potegni software za kamero iz strani proizvajalca.
za kamero pa poglej kater tip kamere imaš in potem potegni software za kamero iz strani proizvajalca.
Težavo s preklopom v Hibernacijo sem rešil !
Težavo s kamero pa tudi in sicer snel sem en webcam software in ga inštaliral. Res da je malo brezvezen, ampak slike in videe pa zdaj lahko snemaš.
Sem pa opazil da so ti webcam programi vsi brezvezni, neke brke pa brade pa take fore imaš povsod. Kot da so vsi delani za otroke v 4. razredu.
mah, za šefa bo uredu
Hvala vsem za pomoč
Težavo s kamero pa tudi in sicer snel sem en webcam software in ga inštaliral. Res da je malo brezvezen, ampak slike in videe pa zdaj lahko snemaš.
Sem pa opazil da so ti webcam programi vsi brezvezni, neke brke pa brade pa take fore imaš povsod. Kot da so vsi delani za otroke v 4. razredu.
mah, za šefa bo uredu
Hvala vsem za pomoč