Operacija: "TURBO"...
ravno varno ni, če bi vedel da so ploščice tako znucane bi jih že davno menjalIgla napisal/-a:
Drgaè pa a se ni kej nevarno vozit s takimi plošèicami zadej pa terat? (al se motim in ne teraš?)
honda
eh saj za hvalit se ravno ni, ker ni bilo ravno fer od mene da sem ga dražil
revež je imel najbrž 90 konjev pa celo familijo v avtu
če bi vsi dali vesla ven bi še šlo
drugače pa, malo sem krožil okrog njega, potem me je v tunelu dohitel, nekaj časa vozila pridno po omejitvi eden zraven drugega, dokler se nisem naveličal in dal v tretjo......
menda da so se še v hondi smejali
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
v hondi so se rezal, midva sva crkavala pa gagi z zeno se je smeju preko toki/vokijaShusuglao napisal/-a:ravno varno ni, če bi vedel da so ploščice tako znucane bi jih že davno menjalIgla napisal/-a:
Drgač pa a se ni kej nevarno vozit s takimi ploščicami zadej pa terat? (al se motim in ne teraš?)
honda
eh saj za hvalit se ravno ni, ker ni bilo ravno fer od mene da sem ga dražil
revež je imel najbrž 90 konjev pa celo familijo v avtu
če bi vsi dali vesla ven bi še šlo
drugače pa, malo sem krožil okrog njega, potem me je v tunelu dohitel, nekaj časa vozila pridno po omejitvi eden zraven drugega, dokler se nisem naveličal in dal v tretjo......
menda da so se še v hondi smejali

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
lahko tudi
ker vedno gledamo kako na evotu žari turbo,
me je zanimalo če je tudi renault tako kul, pa se je izkazalo da je, samo da je žar luštno skrit pod heat shild
od zdaj naprej bom težje spal ker vem, da to ne more blagodejno vplivati na življensko dobo česarkoli v motorju
tako povedal sem.
bo?
kakšna slika bi pasla pa je nimam
btw
kakšen filmček? pa katere fotke?
ker vedno gledamo kako na evotu žari turbo,
me je zanimalo če je tudi renault tako kul, pa se je izkazalo da je, samo da je žar luštno skrit pod heat shild
od zdaj naprej bom težje spal ker vem, da to ne more blagodejno vplivati na življensko dobo česarkoli v motorju
tako povedal sem.
bo?
kakšna slika bi pasla pa je nimam
btw
kakšen filmček? pa katere fotke?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC

.jpg)