Renault Laguna 2.0 RXE '94 (stran 7 navigacija)
na kratko, radio je alpine mda-w988j
dobiš ga lahko na japonskem, z vsemi dajatvami, carino, davkom, poštnino te pride okrog 600€, reimport v USA je pa stal skoraj 1500 USD.
dobiš ga lahko na japonskem, z vsemi dajatvami, carino, davkom, poštnino te pride okrog 600€, reimport v USA je pa stal skoraj 1500 USD.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
darkdog24 ce ti slik nebi vido kako je blo prej nareto, in bi ga ustavo se ti sanjalo nebi da je kaj drugače nareto, razen ce lagun ne obvladaš v nulo, ki croma to narei bolše ko oni francoskiswedidarkdog24 napisal/-a:Croma ko te na cesti vidim te ustavim, nato pa sladi odvzem tablic zaradi predelave armaturke in seveda polnjenje državnega proračuna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
tak da croma se 1x
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
takole, ker se vozim 90% časa brez zadnjih sedežev oz. s podrtimi nujno rabim karavana in zato se laguna prodaja.
Cena je stvar dogovora, če koga zanima me naj pokliče ali pa naj piše, se da zmenit z akustiko, z navigacijo, brez,...skratka ja, če rabi kdo zanesljiv avto je to to. Če je mene zdržala potem bo še novemu lastniku mnogo km služila.
Cena je stvar dogovora, če koga zanima me naj pokliče ali pa naj piše, se da zmenit z akustiko, z navigacijo, brez,...skratka ja, če rabi kdo zanesljiv avto je to to. Če je mene zdržala potem bo še novemu lastniku mnogo km služila.

@croma_man: Kaj boš kupoval karavana, kupi (še enega) dostavnika, recimo mojega Kangooja
... Ti vsaj prostora ne bo zmanjkalo, pa še navadil bi se na Expressa. Te zanima
?
Lahko mogoče malo kompenzirava z musko za novega Kangooja, ker se meni ne ljubi pacati
.
LP, Primož
Lahko mogoče malo kompenzirava z musko za novega Kangooja, ker se meni ne ljubi pacati
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
kenguru mi ni zanimiv
že tak se trudim najdit airride da dokončam ekspresa že enkrat, ampak tud nebo za dolge ture.
problem je da delam tudi po 800-1000 km na en dan ko grem po feltne in rabim avto s tempomatom ker mam koleno sesuto. Kakih 400-500 km gre komot, kar je več je pa muka. Emšo.press

problem je da delam tudi po 800-1000 km na en dan ko grem po feltne in rabim avto s tempomatom ker mam koleno sesuto. Kakih 400-500 km gre komot, kar je več je pa muka. Emšo.press

nabavi študenta šoferjacroma_man napisal/-a:kenguru mi ni zanimivže tak se trudim najdit airride da dokončam ekspresa že enkrat, ampak tud nebo za dolge ture.
i´m in!

事実は拳ではない!