Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
ti ko nimaš občutka večmloncar napisal/-a:Takšen sedež se odlično obnese za vsakdanjo vožnjo (več kot leto dni sem se vozil v dirkalnem sedežu).Tadej napisal/-a:Jaz bi tega cim bolj preblizal williamsu, pa enega za slalome pripravil, ker takle zic v dayli driverju ni vrjetno najbolj prakticen, sploh pa skoda k mas williams notranjost...
ubistvu po testni sem takoj nazaj zmontiral navadnega
Drugače pa se mi čisto nikamor ne mudi
11. pridem peljat če bom odpravil težave z elektroniko in če mi bo vse skupaj uspelo poštimati kot si želim. Rad bi še ECU z lambdo tako da ima en parameter več za vbrizg ker trenutno je motor precej zmeden
@Ziiga: Ti povem, da če ne boš prišel peljat slaloma ti bo žal
(to je letos zadnji) sploh potem, ko bo na netu kak filmček iz slaloma se boš tepel po glavi
. Pa še nekaj, če boš prišel peljat, boš dobil ful zagona za šraufat čez zimo in boš imel nekje decembra že pripravljen dirkalnik
.
Kaj te pa sploh muči pri elektroniki? Sej drgač tud naši avti ne delajo na 100% (prej tam na kakšne 50%
), pač pred vsako dirko (bolj na zadnji teden
) začnemo šraufati (nekateri razdrejo avte v prafaktorje
) in do koder pridemo s popravili in predelavami pač pridemo, sestavimo avto skupaj in peljemo. Kdaj po poligonu tudi barvo na avtu sušimo
. Včasih pa se takšno last minute šraufanje tudi zalomi in odpeljemo slalom s civilnimi avtomobili
.
Tako da ne razmišljaj preveč in pridi, tokrat bo itak že skoraj pol foruma prisotnega
.
LP, Primož
Kaj te pa sploh muči pri elektroniki? Sej drgač tud naši avti ne delajo na 100% (prej tam na kakšne 50%
Tako da ne razmišljaj preveč in pridi, tokrat bo itak že skoraj pol foruma prisotnega
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
uh ko bi vidu kok napak jav XR 25
Sem sam tudi najprej to mislil, da je kriv motorček prostega teka. Ampak dela tut z drugim tako
Ko pa malo preštelam CO2 senzor in po občutku nastavim potenciometer lopute avto laufa bp.
Če pa uporabim tovarniške nastavitve (beri: vse nastavljeno z XR testerjem) je pa vse zje***
Če pa uporabim tovarniške nastavitve (beri: vse nastavljeno z XR testerjem) je pa vse zje***
misliš tud na prafaktor motor in menjalnikschkorc napisal/-a:@Ziiga: Ti povem, da če ne boš prišel peljat slaloma ti bo žal(to je letos zadnji) sploh potem, ko bo na netu kak filmček iz slaloma se boš tepel po glavi
. Pa še nekaj, če boš prišel peljat, boš dobil ful zagona za šraufat čez zimo in boš imel nekje decembra že pripravljen dirkalnik
.
Kaj te pa sploh muči pri elektroniki? Sej drgač tud naši avti ne delajo na 100% (prej tam na kakšne 50%), pač pred vsako dirko (bolj na zadnji teden
) začnemo šraufati (nekateri razdrejo avte v prafaktorje
) in do koder pridemo s popravili in predelavami pač pridemo, sestavimo avto skupaj in peljemo. Kdaj po poligonu tudi barvo na avtu sušimo
. Včasih pa se takšno last minute šraufanje tudi zalomi in odpeljemo slalom s civilnimi avtomobili
.
Tako da ne razmišljaj preveč in pridi, tokrat bo itak že skoraj pol foruma prisotnega.
LP, Primož