Renault 19 1.8 16V -----> 1.7 Turbo

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Ko sm jest pr moji sprednji konec rihtal sicer ni bilo tako hudo, sam sem na eni strani kar kompleten krak menjal, sam za take podvige je pa fajn če je avto na mizi, da se da use dobr premert.

Pa k mate že use raskopan priporočam komplet sprednje podvozje od megana 2.0 16v, je razlika kot dan pa noč idin most je fajn od 19tke pustit da nimaš koles zvrnenih preveč, jest mam zej po zadnji optiki že na 1.9 zvrnjene, sam avto se pa drži :) pa še na abšenkle pašejo bremze lih katere kol se spomneš.
Slika
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Vedno več je štartnih številk po delavnicah, c-c-c kam to pelje :D.
BeaM_X napisal/-a:...da nimaš koles zvrnenih preveč, jest mam zej po zadnji optiki že na 1.9 zvrnjene, sam avto se pa drži :)...
Ne verjamem, da se fajn drži, pridi pokazat v Šempeter :D. Bomo delali primerjavo med 2.0 in 1.7, bemtiš bo originalno 1.8 verjetno še najtežje najti :).

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Eh ne, to ga le majca tolk špona, pa pol tko zgleda... :lol: :lol: :lol:

Drgač pa lepo zgleda tole...temeljito! Čimprej zrihtat pa nazaj na cesto! :wink: :D
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Predn je Waxxx kupu tole 19ko je mene prepričavou,če mu prodam cliota in ko jo je kupu in še naprej iskau cliota sm dostikrat razmišlou da bi zamenjala seveda z njegovim doplačilom.Res mi je biu čudovit avto.
Sam da bi pol men to nrdilo iz motorja in ko bi opazu vso to gnilobo od pleha ti povem Waxxx,da bi te fentou. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Marko16V
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Marko16V »

Kaj boš pa drugega pričakoval od 16 let starega avta? :) zdaj se bo vsaj porihtalo vse in ne bo več problemov s tem. nič...gremo delat...update zvečer
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

nightmare napisal/-a:Predn je Waxxx kupu tole 19ko je mene prepričavou,če mu prodam cliota in ko jo je kupu in še naprej iskau cliota sm dostikrat razmišlou da bi zamenjala seveda z njegovim doplačilom.Res mi je biu čudovit avto.
Sam da bi pol men to nrdilo iz motorja in ko bi opazu vso to gnilobo od pleha ti povem Waxxx,da bi te fentou. :lol: :lol: :lol:
in ti misliš da tega v tvojem avtu ni, hehehehehe, optimist...

zakaj je motor zaribal u prvi fazi se ve, prvo je bil problem prenizek nivo olja, nato je sledila menjava ležajev, vendar so pri tem naredili napako da niso dali brusit glavne gredi, in je primlo lezaj, in spet 3tega tak ko vedno nardi pri teh 16v-jih,

druga zadeva je pa rja, površinsko še zadeve sploh niso bile problematične, vendar ker smo picajzli smo se lotl razkopavanja in rihtanja...
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Škorc se bom probu oglasit enkat, mogoče celo kakšen avtoslalom pelat, sam k zmeri časa manka, al pa se plani tko čudno križajo :/
Slika
Uporabniški avatar
nightmare

No urosr,rje pravgotovo ni,vsaj ne v takih količinah kot na tej 19ki,saj je avto vožen na soli šele zadnji 2 leti tako,da brez skrbi. :wink:

Pa tud motor je zaenkrat še supr.Že trkam na les.

Drugače pa zakaj pa bi mogla bit glavna gred brušena ko se je menjalo ležaje?A so bili risi že prej na njej s starimi?Oziroma se jih je menjalo ker je bila kakšna napaka?Sm mislu,da je blo vse bol preventivno.
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

nightmare napisal/-a:No urosr,rje pravgotovo ni,vsaj ne v takih količinah kot na tej 19ki,saj je avto vožen na soli šele zadnji 2 leti tako,da brez skrbi. :wink:

Pa tud motor je zaenkrat še supr.Že trkam na les.

Drugače pa zakaj pa bi mogla bit glavna gred brušena ko se je menjalo ležaje?A so bili risi že prej na njej s starimi?Oziroma se jih je menjalo ker je bila kakšna napaka?Sm mislu,da je blo vse bol preventivno.
ti se kr tolaz :D,

drgac je pa ze avto kr precej ropotal zaradi ležajev, so bli ze ornk hin..., zato bi bilo potrebno pobrusit.
Uporabniški avatar
nightmare

No sej se ne mislm kregat in prepričavat.
Je pa gniu če ti tko pravš. :wink:

No za gred pa nism vedu oz. za ležaje da so bili hin.
Uporabniški avatar
Marko16V
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Marko16V »

Ne se kregat fantje, pištole si kupte :D Kakorkoli avto je bil gnil, zdaj se to odpravlja tk da tega ne bo več. Ker smo se že enkrat spravli to delat se bo naredilo vredu ne pa na pol. No pa še par slikc... na voznikovi strani je zgledalo dosti lepše...ampak ko smo se spravili flexat...NOT...še slabše kot desna stran...ampak se bo tudi to odpravilo :) Stvar gre že proti koncu...od jutri je na vrsti švasanje.
Pa še glede motorja...nightmare boš povedal kak bo tvoj motor pri 260 000km :) s tem nisem mislil nič slabega. Da je pa zaribal je bila pa samo moja napaka. Je že uroš zgoraj napisal. Tudi pri menjavi ležajev mi je mehanik rekel da bi blo fajn dat brusit glavno gred, ampak ker sem rabil avto sem se odločil da ne in rezultat je tu. No še oblubljene slikce današnjega dneva

Minelove hude priprave na začetek flexanja...res je da zgleda ko japanska buba sam najprej zaščita potem akcija :D

Slika

Zgleda grozno sam bo kmalu bolje 8)

Slika

Pa še štelanje švasaparata tk da ju3....akcija

Slika

brrrrrrrmmm....pssssss.....

lp do naslednjič :D
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

Za F7P motorje ni nič švoh, če nalivaš olje do MAX + 1L.... williams ima isto razn zareze na šipki so drugačne :wink:
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Uroš, a maske za švasat pa nimaš? :lol:
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

boš ponoč gledu pesk :lol: :lol:
Uporabniški avatar
casiop3
Kraj: Stalingrad