Espace 4 in nekaj vprašanj...

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
ngc2392
Kraj: Kranj

Espace 4 in nekaj vprašanj...

Odgovor Napisal/-a ngc2392 »

OK, tukaj sem nov, tudi avto imam nov (rabljen no :), a očitno bom zvedel tukaj malo več kot pa le iz manuala...
Alora, imam omenjen avto (oprema initiale). Ko se avto zaklene, se ogledala avtomatsko zaprejo. Ko avto spet odklenem, se ogledala normalno vrnejo v svoj položaj. In tukaj imam problem-ne glede kako nastavim ogledala po svojem okusu, vedno se vrnejo v svoj (default) položaj!? Je treba na servis, da resetirajo zadeve (al karkoli že?) ali lahko naredim kaj v stilu made by doma?
In, je lahko stikalo tempomata stalno vključeno? Mislim na to, da normalno ugasneš avto, spet vklopiš...ali to na kakršenkoli način poškoduje elektroniko stikala...?
R-gorazd

Odgovor Napisal/-a R-gorazd »

Kolega je mel podoben primer, in je nekaj časa na ženo vpil kaj q... mu sedeže in špegle premika, pol ko mu je pa enkrat na servisu model povedal da je to povezano z memorijo sedeža, je bil pa rdeč v glavo ko kuhan rak.
Uporabniški avatar
ngc2392

Hm ja...sedež ostane tako kot sem ga nastavil...le ogledala ne. No, se bodo malo na servisu hecali :)
Uporabniški avatar
baccara
Kraj: NM

Odgovor Napisal/-a baccara »

Se pravi si po spremembi nastavitve ogledal pritisnil na tipko za spomin na sedežih in jo držal dokler ne zapiska?
Uporabniški avatar
ngc2392

Hja, prvi odgovor mi je dal malo misliti...in sem res potem najprej nastavil ogledala in potem stisnil gumb za spomin (do piska). In zadeva res deluje (malce nerodno, da se tega nisem prej spomnil...). Očitno sem vedno nastavljal sedeže in zraven pozabil na ogledala in jih pustil tako kot so. No, skratka...ena "težava" manj...in gremo naprej.
Hvala za odgovore... :D
Odgovori