Naj še jaz predstavim svoj avto.
Gre se za Megane Coupe 1 1.4 16V ph-2. Letnik je pa 1999. Avto ma trenutno 204.000 km prevoženih in jih veselo nabijam naprej. Pred 9.000 km je bil narejen veliki servis. Ima v bistvu vso opremo razen klime. Ko sem ga kupil je bil čisto v original stanju. Pol sem mu nabavil ene feltnice 15" z gumami Toyo PXT1-R s katerimi sem bil izredno zadovoljen. Sedaj imam Dunlop SP SPORT 01 in lahko rečem da se skrijejo proti Toyo predvsem na suhem. Na mokrem so tu nekje. Dimenzije so pa 195/50 R15. Kasneje je prišel noter vgradni filter K&N in potem še izpuh da lepše zadiha.
Kaj se akustike tiče imam notri radio Pioneer DEH-5700, sprednji sistem 16ke, ki so priklopljene na radio in zadaj woofer Infinity priklopljen na 4 kanalca Ground Zero 4×100 RMS. V prihodnje glede avtoakustike imam namen nabavit spodoben ojačevalec za woofer in en dober sistem za na ojačevalec. Pol pa še kak dobr radio.
Malo ga je napadla rjavina predvsem na levi obrobi. Na desnih vratih ima udrtino za katero sem sam kriv. V roku enega mesca jo bom odpravil.
Plani za naprej:
Doma imam fedre Eibach ampak imam probleme s torzijo. Ko mi jo rata ven dobit bo spuščen. Pride še zadnji original spojler.
Kaj se tiče zunanjosti bi blo verjetno to to. Rad bi edino temnil ampak po tem "novem" zakonu nimam namena.
Še slike.