Sam res, nazadnje smo bli 4je, brez da bi se kej dogovarjali! Pa vsak je bil druge barve!schkorc napisal/-a:Mi imamo 11.10. na poligonu v Šempetru kot vedno dosedaj med drugim tudi "lokalni ventilar meet" in "lokalni Renault meet". Brez večjih težav se lahko beseda "lokalni" spusti in tako postane splošni meet.
LP, Primož
Ventilar meet
Ne bit tako užaljen noSpidojc napisal/-a:Se prav ne ventilar meet ampak avtoslalom, sej da bi pa kdo na kšn trening slaloma povabu pa ne
Je pa zadeva takšna, da lahko v primeru kakšne nesreče organizator potegne ta kratko. Treningi niso zavarovani niti nimamo gasilcev, rešilcev itd. Še skoraj vedno smo imeli smolo in je prišlo do nesreče, zato sodelujejo samo takšni, ki se osebno poznamo, ker potem v primeru nesreče ni nobenih težav. Tudi tokrat, ko se je podrla elektro omarica je voznik brez kompliciranja prevzel odgovornost. V najslabšem primeru bo dal kuponček (tudi zato je dobro če je avto registriran).
Niti predstavljati si ne morem, da bi recimo takrat ko smo podrli telegrafnico (tudi to se dogaja
Da bi moral kateri od nas organizatorjev odgovarjati in plačevati vso škodo, mogoče še za avto, ki je bil uničen in je stal po spominu takrat čez 50k€ in še za kakšne telesne poškodbe (čeprav jo je voznik takrat odnesel brez poškodb) verjetno ni potrebno razlagati kako bi izgledalo.
Torej zaenkrat lahko na treningih sodelujejo samo poznani, se pa dela na tem, da bi drugo leto začeli izvajati "masovne" trackdaye. V začetku za vse naše člane, kasneje pa tudi za vse ostale.
Do takrat brez zamere vsem, ki vas povabim "samo" na slalom.
Seveda ob primerni donaciji (torej donacija za hitrejši schkorcov avto
Aja 11.10. je avtoslalom, ampak večina nas vozi z Renaulti, od teh pa je največ ventilarjev, tako da mi itak imamo ventilar in renault meet, lahko pa se nam pridruži še vsak, ki ima željo
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Dej dejPrimož Five napisal/-a:ktomass bistvo takih meetov je klapa in ena panoramska vožnja brez divjanja, tiste ceste če ne poznaš je brez veze tišat, sem se štiri leta tja v šolo vozil in vem kako to gre![]()
drugač pa ne smeš mislit samo na svojo rit, niso vsi iz Ljubljane!!
Alo ventilarji,vem da je zgodej vendar tura bi bla kr douga pa zato sprašujem tolko prej.
A je kdo za ,da se za drug let zbere res ena lepa kolonca pa odidemo za ene 2 dni na prlaz Dolomite? Tura bi mela dobrih 1000km.
Seveda dobrodošli tudi vsi ostali iz RS oddelka.Civilnih avtou pa lih neb vabu,da jih nebi preveč čakal.
A je kdo za ,da se za drug let zbere res ena lepa kolonca pa odidemo za ene 2 dni na prlaz Dolomite? Tura bi mela dobrih 1000km.
Seveda dobrodošli tudi vsi ostali iz RS oddelka.Civilnih avtou pa lih neb vabu,da jih nebi preveč čakal.
glede na to da si omenu dolomite = gosenca = 15l/100km = 150L = 160€ samo za bencin
To je dejansko pomoje tisti ključni dejavnik zaradi katerega boš zbral bore malo ljudi
Se mi zdi, da bi bil čas da se skupaj vzamemo kar celotna Renault Sport ekipa in začnemo kakšna srečanja organizirat. Tako nekako da se temu tudi tako reče. Kakšne lepe ture, ornk piknik...
To je dejansko pomoje tisti ključni dejavnik zaradi katerega boš zbral bore malo ljudi
Se mi zdi, da bi bil čas da se skupaj vzamemo kar celotna Renault Sport ekipa in začnemo kakšna srečanja organizirat. Tako nekako da se temu tudi tako reče. Kakšne lepe ture, ornk piknik...
Pa res misliš, da bi bilo potrebno vse s "civilnimi" avtomobili čakatinightmare napisal/-a:Alo ventilarji... Seveda dobrodošli tudi vsi ostali iz RS oddelka.Civilnih avtou pa lih neb vabu,da jih nebi preveč čakal.
Kakor vzameš glede goriva, jst bi imel stroškov z gorivom cca 45€Ziiga napisal/-a:glede na to da si omenu dolomite = gosenca = 15l/100km = 150L = 160€ samo za bencin![]()
...Kakšne lepe ture, ornk piknik...
...
Letos sem se pridružil "izletu" nekega drugega avtomobilskega kluba (pač mi je bila dobra tura, katero dostikrat prevozim tudi sam). Ker sem bil "outsider" sem se priključil na rep kolone.
Res sem bil z definitivno najšibkejšim avtomobilom na izletu in glede na ostala vozila tudi nič kaj "gokart-ovsim", ampak sem vseeno prispel na vsak "checkpoint", seveda z nasmeškom na obrazu. Sicer so bili vzponi malce (povdarek na malce) počasnejši a zato vseeno zabavni, spusti pa so bili prav tako hitri kot pri ostalih skoraj 3x močnejših avtomobilih. Je pa tudi res, da na izletu nisem 2x tankal tako kot nekateri
V glavem, če ne bo dovolj interesentov (tudi za kak krajši izlet) se vam rade volje pridružim sicer s "civilnim" (non RS) avtom, ker s tistimi svojimi "starimi garami" si ne upam, da ne bi kaj crknilo (pa še klime ni
Če pa je kdo za kakšno zelo solidno celodnevno turo (to je tista zgoraj omenjena) za katero se je potrebno pripeljati samo do okolice Celja, pa naj javi
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
http://www.renault-sport.si/forum/Ziiga napisal/-a:glede na to da si omenu dolomite = gosenca = 15l/100km = 150L = 160€ samo za bencin![]()
To je dejansko pomoje tisti ključni dejavnik zaradi katerega boš zbral bore malo ljudi![]()
Tam začnite debato in vabljeni vsi
No sej to,da civilni niso vabljeni itak ni blo mišljeno resno vendar bol v hecu.
Itak ne pričakujem neke ogromne udeležbe vendar bi blo fajn se zapeljat po tistih ovinkih čez katere je v večini nov asvalt tko,da bi blo dost zabavno.Stroški z bencinom bi bli res ogromni,se strinjam ravno zato pa sem predlog napisal debre pou leta prej kot bi se vseskupaj odvilo.
Itak ne pričakujem neke ogromne udeležbe vendar bi blo fajn se zapeljat po tistih ovinkih čez katere je v večini nov asvalt tko,da bi blo dost zabavno.Stroški z bencinom bi bli res ogromni,se strinjam ravno zato pa sem predlog napisal debre pou leta prej kot bi se vseskupaj odvilo.
O kul, to praktično pomeni, da bom šel lahko tudi jaz s svojim Cliom.nightmare napisal/-a:Seveda dobrodošli tudi vsi ostali iz RS oddelka.Civilnih avtou pa lih neb vabu,da jih nebi preveč čakal.
Če se gre res enkrat drugo leto bom pa že našparal za bencin ali pa, če zdajle a teden, ko kupim avto že takoj v štartu dam 200€ na stran.