Ne mi rečt, da je vse zmontirano? Kapo dol za tako hitro montažoschkorc napisal/-a:@mloncar: A to je ta pičipoki od včeraj....
BTW Za mojo 5ko me je pa strah, da se ne bo revica zdaj prehladila. Očitno bom moral tokrat prvič uporabiti termostat, ker novi hladilniki (zaenkrat) hladijo zelo učinkovito
![]()
.
LP, Primož
1993 Renault 5 Energy
Lambda še ni zmontirana, je pa zato popravljen naklon kolesmloncar napisal/-a:Ne mi rečt, da je vse zmontirano? Kapo dol za tako hitro montažoschkorc napisal/-a:@mloncar: A to je ta pičipoki od včeraj....
BTW Za mojo 5ko me je pa strah, da se ne bo revica zdaj prehladila. Očitno bom moral tokrat prvič uporabiti termostat, ker novi hladilniki (zaenkrat) hladijo zelo učinkovito
![]()
.
LP, PrimožLambda je že na svojem mestu?
Aja v petek si rezerviraj popoldne, pa avto imej sestavljen... bomo malo cvilili
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Zadnja prema od 16Vja je 6cm širša kot original 5kina in zato gume gledajo cca 2cm izven blatnika, zato sem jih moral malo poširiti (se vidi na sliki), ampak še ni končano. Zadaj pride odbijač malo raztegnjen, pa pleh še malo bolj "ven potegnjen".. ..na koncu bo bolje zgledalo. GTT obrob pa zaenkrat nimam namena gor dajat, ker potem bi moral še odbijač zamenjat itd.
Drugače pa gume čisto vredu stojijo, tako kot pri vse drugih navadnih 5kah.. ..samo, da je pri meni to bolj opazno. Sicer je pa izgled sekundarnega pomena pri tem avtomobilu..
Drugače pa gume čisto vredu stojijo, tako kot pri vse drugih navadnih 5kah.. ..samo, da je pri meni to bolj opazno. Sicer je pa izgled sekundarnega pomena pri tem avtomobilu..
Avto kar lepo gre.. ..žal je bil avto na slalomu še precej razštelan (predvsem fergazer in pa optika). Napram lani je zelo velika razlika.. ..veliko več navora in avto deluje zelo zvezno. Naslednje leto zna bit še zanimivo5 GTT napisal/-a:In kako kej laufa mašina? Boš povedal kej zdej ko si ga malo sprobal??
Še vedno ostajam mnenja, da sem se prav odločil, ko sem izbral 1.6 8V motor (kar nekaj je bilo takšnih, ki so rekl zakaj ne daš v 5ko 1.8 16V ali 2.0 16V motorja). Ostajam pri filozofiji.. ..teža, podvozje in gume so ključ do uspeha
PS: drugo tekmovalno vožnjo sem malo zajebal, ker sem peljal 3 kroge namesto dveh, ampak če nebi spustil v zadnjih 100ih metrih, bi dosegel čas pod 2:20 (pod to mejo sta peljala samo Gajič s Corso in Ribič z R32).. ..peljal sem čas 2:20.3xx
Zadnjič spremenil melonca'r, dne 14 Okt 2009, 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
najprej se bom opravicu k ti mal smetim temo. Neki me zanima a gdo mogoce ve kok se po sirini razlikujeta zadnja mostova od 5ke GTT pa od navadnega cliota? Torzija od 5ke je pa ziher bolj trda.
Pa da ne bo cizt ot, morm rect da je tale tema zakon, pa zlo velik uporabnih informacij. Keep up the good work
Pa da ne bo cizt ot, morm rect da je tale tema zakon, pa zlo velik uporabnih informacij. Keep up the good work

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
No veš, da bo še kej naštimal in dodelal, zdej si itak to bolj na hitro skup spravu, pa bo avto še boljšimloncar napisal/-a:Avto kar lepo gre.. ..žal je bil avto na slalomu še precej razštelan (predvsem fergazer in pa optika). Napram lani je zelo velika razlika.. ..veliko več navora in avto deluje zelo zvezno. Naslednje leto zna bit še zanimivo5 GTT napisal/-a:In kako kej laufa mašina? Boš povedal kej zdej ko si ga malo sprobal??![]()
Še vedno ostajam mnenja, da sem se prav odločil, ko sem izbral 1.6 8V motor (kar nekaj je bilo takšnih, ki so rekl zakaj ne daš v 5ko 1.8 16V ali 2.0 16V motorja). Ostajam pri filozofiji.. ..teža, podvozje in gume so ključ do uspeha
PS: drugo tekmovalno vožnjo sem malo zajebal, ker sem peljal 3 kroge namesto dveh, ampak če nebi spustil v zadnjih 100ih metrih, bi dosegel čas pod 2:20 (pod to mejo sta peljala samo Gajič s Corso in Ribič z R32).. ..peljal sem čas 2:20.3xx
V glavnem pa res že zdej zgleda huda in kot je reku croma_man-ta kombinacija je tudi meni všeč in jo bi pustil tako v stilu ph1 cup
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548