Vreča za smuči?

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
Kvatro
Kraj: Ljubljana

Vreča za smuči?

Odgovor Napisal/-a Kvatro »

Haj=)
zanima me, kako je z vrečo za smuči pri Renault Laguni II dynamique (limuzina)??
glede na to da ima sredinski naslon za roko zadaj, naj bi se dalo?
BMW 3 ima neko zadrgo na mestu kjer naj bi bila vreča, Laguna pa nič.
Torej sklepam, da je serijsko nima, se jo da morda dokupiti?
Kam pa vi spravite smuči?
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Re: Vreča za smuči?

Odgovor Napisal/-a Figo »

Kvatro napisal/-a:Haj=)
zanima me, kako je z vrečo za smuči pri Renault Laguni II dynamique (limuzina)??
glede na to da ima sredinski naslon za roko zadaj, naj bi se dalo?
BMW 3 ima neko zadrgo na mestu kjer naj bi bila vreča, Laguna pa nič.
Torej sklepam, da je serijsko nima, se jo da morda dokupiti?
Kam pa vi spravite smuči?
Gres v sportno trgovino, kjer kupis vreco za smuci. Jaz imam Elan vreco in se dobro, da sem samo eno kupil, ker gre notri okomot dva paketa smuci in tudi palic. Sicer ne vem, kako so velike in kvalitetne naprimer Hervis vrece, samo se pa pogleda. Je pa ful v redu zadeva.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

ja vreco mas, lahko luknje pa se vedno ne bo pri laguni ne serijsko ne opcijsko, razen če si jo sam izrežeš
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Kvatro

sinko napisal/-a:ja vreco mas, lahko luknje pa se vedno ne bo pri laguni ne serijsko ne opcijsko, razen če si jo sam izrežeš
Si zihr?
Ker na avto.net vem d sm vidu Laguno ki je mela kao vrečo za smuči.. torej je model bučke prodaju?
In jih torej na uradnem servisu ne morm prost d mi 'vgradijo' vrečo za smuči?
in še enkrat.. kje mate vi smuči če ne v vreči?
Uporabniški avatar
sinko

huh vido sn ze nekaj lagun II pa nobena se ni mela luknje za smuči, če ti jo vgradijo na pooblaščenem? pomoje nimajo kaj vgradit če nimajo niti serijsko, sicer itaq rabis samo ena vrata z okvirjem, preluknjas hrbtni del in mas luknjo, se pravi dobi ena vrata pomoje bi pasale tudi od BMW, nekoga da ti razreže in vgradi pa je to to, najverjetneje bos mel unikat :P
aja jaz smuči nimam nikamor ker je za 1x to predragi sport če rabiš vse nabavit, drugače pa truga na streho pa gasa
Uporabniški avatar
Kvatro

aha, razumem, tnx. kako točno se reče tem 'vratom'? Vrata za vrečo za smuči? :D
bom dal na BMW forum post če kdo prodaja.
pol pa najdt enga da zmontera.. hmm. razrezat s skalpelom pa mal dvokomponentnega epoksija pa je?
p.s. smučanje sploh ni tok drago, sam po pameti.. zdele je idealen čas za kupt nove smuči iz lanske kolekcije, jih dobiš za pol cene.. za pancarje pa obleke pa počakaš na razprodaje.. karte kupš prek študenca za đabe al ti jih pa en zrihta.. pa diesel plus še 3 folka u autu d je pocen prevoz pa je=)
LagunaII 1.9dCi driver since 2009
Fantocci

Odgovor Napisal/-a Fantocci »

Imam vrečo za smuči, ki je sploh ne rabim. Mislim, da je Fischerjeva (pač navadna vreča, ki jo lahko daš v vsak avto, če podereš zic).
Če bi te zanimalo, jo prodam. Javi na pm
Uporabniški avatar
Figo

Kvatro napisal/-a:aha, razumem, tnx. kako točno se reče tem 'vratom'? Vrata za vrečo za smuči? :D
pol pa najdt enga da zmontera.. hmm. razrezat s skalpelom pa mal dvokomponentnega epoksija pa je?
p.s. smučanje sploh ni tok drago, sam po pameti.. zdele je idealen čas za kupt nove smuči iz lanske kolekcije, jih dobiš za pol cene.. za pancarje pa obleke pa počakaš na razprodaje.. karte kupš prek študenca za đabe al ti jih pa en zrihta.. pa diesel plus še 3 folka u autu d je pocen prevoz pa je=)
Ma menda ne bos sel rezat in delat neke luknje v zice? :) al podri en zic pa polozi smuci not al si pa preprosto kupi prtljaznik....nwm, jaz neb sel kej takega v mojem avtu delat.
Uporabniški avatar
sinko

Figo napisal/-a:
Kvatro napisal/-a:aha, razumem, tnx. kako točno se reče tem 'vratom'? Vrata za vrečo za smuči? :D
Ma menda ne bos sel rezat in delat neke luknje v zice? :) al podri en zic pa polozi smuci not al si pa preprosto kupi prtljaznik....nwm, jaz neb sel kej takega v mojem avtu delat.
pa saj luknjo lahko naredis tam ko je ono na sredini ko se dol podre za pločevinke, če je že tako daleč, je pa res da niti jaz nebi rezo sedežev, kot drugo pa tudi ne vem kam bi dal trugo glede na to da niam sank ker ni karavan
Uporabniški avatar
Kvatro

Tnx Fantocci, vendar navadna vreca od proizvajalca smuci je premal, BMWjeva vreca za smuci je npr, trikrat vecja in narejena iz kompaktnega usnja. Mora biti dovolj prostora za stiri pare smuci.
Stresni prtlaznik za smuci kr dobr nacne lak ce nimas tracnic..
Magnetnega imam, ampak ti prsti zmrznejo preden nastimas smuci. Plus da se ne upas it nad 130 pol.
Nevem kaj je tako narobe z rezanjem, luknja se sploh ne bi videla, kot prvo je za naslonjalom za roke, kot drugo pa bi izrezan kos blaga z zadrgo pritrdil. Tako namrec izgleda vreca za smuci pri BMW, kdor ne ve da Laguna nima serijsko vgrajene vrece sploh ne bi opazil!
LagunaII 1.9dCi driver since 2009
Fantocci

Odgovor Napisal/-a Fantocci »

Kvatro napisal/-a:Tnx Fantocci, vendar navadna vreca od proizvajalca smuci je premal, BMWjeva vreca za smuci je npr, trikrat vecja in narejena iz kompaktnega usnja. Mora biti dovolj prostora za stiri pare smuci...
Me je prav zanimalo, in sem šel probat. Sicer nisem imel štirih smuči pri roki temveč le dvoje, ampak lahko ti zagarantiram, da gredo štiri brez problema notri, ker vreča ni bila niti do polovice polna. Je zelo velika, material pa nepremočljiv.
Slika
Uporabniški avatar
Figo

To vreco sem tudi jaz mislil-gre ful notri.
Ce rabis super vreco, kot pises-trdo nepremocljivo usnje ali krkoli potem pac kupi in razrezi odprtino za zic.
Meni je to se vedno zgreseno. Odvisno je tudi, koliko se vas bo peljalo v avtu na smucanje. Ti povem, da stirje odrasli in smuci takole-zelo tezko-se posebej, ce gres kam dlje.
Meni ni panike-ponavadi gremo max 3. Podrem zadej en zic, vrzem vreco s smucmi not in to je to.
Ceprou mi je ze tega skoda, ker vedno kaj obdrsas, kej mokro pride....das trugo za en dan gor, smuci se vedno v to vreco in furas. v avtu so pa vsi kot kralji :)

Lp
Odgovori