Če rabiš kaj rje, se oglasi pri meni- ti jo podarim - jaz je niti malo ne potrebujem na avtu.jero_13 napisal/-a:Mogoče bo pa tut moj deležen RAT-anja
Rat styling!
rja je čist ista
sam da je drgac prpraulen use. Pleh se pošmergla polije s slano vodo, pol pa ko fajn zarusta pa se use skp prelakira. Sam mors pazit da ni nobene vlage spodi pod lakom k drgac ti isto prerusta.
Usaj kokr sm uspeu razbrt iz forumou.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
A takjero_13 napisal/-a:rja je čist istasam da je drgac prpraulen use. Pleh se pošmergla polije s slano vodo, pol pa ko fajn zarusta pa se use skp prelakira. Sam mors pazit da ni nobene vlage spodi pod lakom k drgac ti isto prerusta.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Pomoje sol samo pospeši nastanek rje. Sej vidiš gdaj avtomobili ponavadi rjavijo pozimi ko je s soljo posipana cesta.
@IcEm4n: ja je laži dobit zarustan avto na odpadu, sam pol maš zarustano use ne samo pleha, vključno s šasijo ki pa naj bi bila pri rat-u poštimana tko kot se zagre.
Sicer je pa tut kr neki različic RAT stylinga.
Poglejte si tist link ko ga je kiko dal, je kr dobro napisan use
@IcEm4n: ja je laži dobit zarustan avto na odpadu, sam pol maš zarustano use ne samo pleha, vključno s šasijo ki pa naj bi bila pri rat-u poštimana tko kot se zagre.
Poglejte si tist link ko ga je kiko dal, je kr dobro napisan use

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije