TWINGO (in vse o njem)
Drugace grejo pa na Tvingica 16" samo morejo bit se mi zdi samo 7" ali 6.5" siroke...-kontaktiraj modrega dirkaca
Zadnjič spremenil HaBBicH, dne 03 Nov 2004, 12:17, skupaj popravljeno 1 krat.
7 gre z rahlimi popravki. Jaz sem moral blatnike pobrusit, distancnike gor dati in gumice na amortizer, ki prepreci da bi avto prevec dol sel ko v lukno zapeljes. Pa potem ko imas avto spuscen, pa trde amortizerje in nizke gume je tako kot bi se vozil z kocijo. Na ne ravni cesti te premetava gor in dol. Res cutis vsak kamencek.
Ja, tukej gor se je prodajal en iniciale po zelo ugodni ceni. In se se bo, ko kjerega zvoham iz tujine!
Drugace pa BLA BLA, jst bi rd tega tvojga Twingota enkrat v zivo vidu, ker me prou zanima kok je Malgaj kej kilometre nazaj navil...
Sej sm ti hotu ze pisat na PM, da bi ga sla skupej pogledat sam mam rac. cist v kur*u
Drugace pa BLA BLA, jst bi rd tega tvojga Twingota enkrat v zivo vidu, ker me prou zanima kok je Malgaj kej kilometre nazaj navil...
Sej sm ti hotu ze pisat na PM, da bi ga sla skupej pogledat sam mam rac. cist v kur*u
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Krizi,nisem od Malgaja kupu,ker un je v k.urcu
Sm ga kupu od enga gospoda,k je avto kupu za zeno,ki pa je bla operirana na krizu in avta ni mogla uporablat...In ma samo 10800km in je 2002 letnik.Avto je prakticno nov,temu primerno zamorjen,ker ga je model mel sam za po mestu.Avto obvoznce al pa AC se vidu ni
Tko da...Lahko se zmenva pa ga pogledat prides