Kakšna cena, a jih nis že kupu? Sej jih maš že kar neki časa gor ane? Če boš dal te na rob gor, sploh ne bom več komentirou tvojga avta Prodaj jih enej-u pa bova jest in on zadovolna
kmetek napisal/-a:Kakšna cena, a jih nis že kupu? Sej jih maš že kar neki časa gor ane? Če boš dal te na rob gor, sploh ne bom več komentirou tvojga avta Prodaj jih enej-u pa bova jest in on zadovolna
Ne ne niso moje, so od uporabnika XiWang-a, mi jih je sam za homologacijo posodu
Sej boš vidu kako bojo une feltne izpadle pa boš pol pokomenteru Sicer pa vsak ma svoj okus. Najbrž pa feltn nisem zato nabavu da jih bom takoj naprej prodal
Sem se naveliču policaje izzivat dokler nimam homologacije poštimane tko da je do nadaljne ga clio na jeklenkah+zimskih gumah. Xi, tvoje feltne mam pa v skladišču tko da so na varnem.
Shusuglao napisal/-a:a nisi mel feltn gor zato ker si šel homologirat?
a fedre pa maš homolomogirane?
Feltne sem mel gor da bo šel homologirat, pol sm pa čaku da fedre zmontiramo, zdej pa čakam še potrdilo o strokovni vgradnji, pol pa bomo vse na 1x. Tko da čakanje se nadaljuje.
No danes sem bil na zavarovalnici da so mi ocenili škodo po nedeljskem srečanjuz Merivo. Avto je ocenjen kot ekonomska totalka...
Še slikce:
pa še kok se pozna na oplu