Kok si imel porabe oz. koliko imate porabe fivkaši? Danes sem lih gledal....povprečje zadne pol leta je 6.2. Iz tega sklepam da lahko serje samo neki senzor ampak samo pod določenimi pogoji.Primož Five napisal/-a:Glede na to da sem imel 3 leta nazaj Five 95 letnik 110 000 km je avto delal normalno. Zamenjati bi blo potreba samo tesnilo pri kolektorju, kjer je vleklo zrak notri. Avto je med vožnjo cukal, na mestu ko sem ga pumpal celo ugašal ampak pri tebi ne vem kaj je.
R5 1.4 bencinar nemirna vožnja...pač renault
- Primož Five
- Kraj: Logatec
jaz mam 93 letnik petko, bencinar 1.1, campus, pa sem prvo za foro 10€ tankal, se pravi nekje 8.7 litra se mi zdi, nardil 180km = 4.8 litra, potem sem tankal polnega, 35litrov, in sem naredil 630km = 5.5 litra, s tem da sem se veliko po avtocesti vozil, do cestninske postaje kompolje na siht. vecje porabe pa se nisem mel odkar jo mam. mi je pa zacela neki cukat, pa kokr je mehanik reku da je mala verjetnost da so smeti v fergazerju, da so prej svecke pa kabli. lp
Dve leti kasneje....problemi enaki oz. se stopnjujejo...
S cukanjem nisem prišel do konca ampak se enostavno navadu
Pozimi so bili problemi še toliko bolj izraziti....odklopil mu vse senzorje ( edino MAP senzor je moral ostat drugač avto vgasne
) in ni bilo NOBENE razlike....Torej kaj? Rač sploh več ne ve kaj bi počel v avtu?
Poraba se mu konstatno zvišuje....sedaj je že pri dobrih osmih litrih...kadi črno...katalizator zamašen (odstranjen).
Ma kdo frgazer za tole zverinco ?:D Ker tega računalnika imam počasi dovolj....jebe bolj kot pentiumIII z milenium winsi...
Frgazerji naj bi pasali vsi....
S cukanjem nisem prišel do konca ampak se enostavno navadu
Pozimi so bili problemi še toliko bolj izraziti....odklopil mu vse senzorje ( edino MAP senzor je moral ostat drugač avto vgasne
Poraba se mu konstatno zvišuje....sedaj je že pri dobrih osmih litrih...kadi črno...katalizator zamašen (odstranjen).
Ma kdo frgazer za tole zverinco ?:D Ker tega računalnika imam počasi dovolj....jebe bolj kot pentiumIII z milenium winsi...
Frgazerji naj bi pasali vsi....