TWINGO (in vse o njem)
To je pa zame vedno bil in bo najlepsi avto na svetu, mamo ze druzga pr bajti in avto je zakon.
Ni lepsega kot se z zensko v gozd zapeljati s Twingom, nobena zakonska pojstla ni tako dobra.
Sm je pa res da so masine svoh (ampak za naso mat je se to prevec).
Ni lepsega kot se z zensko v gozd zapeljati s Twingom, nobena zakonska pojstla ni tako dobra.
Sm je pa res da so masine svoh (ampak za naso mat je se to prevec).
Avantime 3.0 V6 Privilege, Twingo Gordini 1.2 TCE
Vse, kar ste napisali je po vecini res.
Jaz sem mojga kupil lani aprila (novega) in moram sicer priznati, da sem ga po dveh mesecih mislil ze prodati, vendar so se zacetne poporodne tezave odpravile in avto sem resnicno vzljubil.
Najbolj me veseli to, da se za volanom vedno pocutim sprosceno in spocito (tudi po 600km prevozenih v enem dnevu). To je res velik Twingota - za volanom se ne utrudis hitro.
S Corso sem bil utrujen po 50km prevozenih.

Jaz sem mojga kupil lani aprila (novega) in moram sicer priznati, da sem ga po dveh mesecih mislil ze prodati, vendar so se zacetne poporodne tezave odpravile in avto sem resnicno vzljubil.
Najbolj me veseli to, da se za volanom vedno pocutim sprosceno in spocito (tudi po 600km prevozenih v enem dnevu). To je res velik Twingota - za volanom se ne utrudis hitro.
16v 75KM so pa tut zakon ..letijo ko prasi*a...
pa se majnsa poraba povprecno za 2 deci od navadnega 60KM motorja ..ker imajo boljsi izkoristek
drgac kakih vecjih problemov nimajo .. se pa zgodi da je kje kaka mala malenkost .. doben avto ni popoln .. tut porsche-ji se kvarijo ...
pa se majnsa poraba povprecno za 2 deci od navadnega 60KM motorja ..ker imajo boljsi izkoristek
drgac kakih vecjih problemov nimajo .. se pa zgodi da je kje kaka mala malenkost .. doben avto ni popoln .. tut porsche-ji se kvarijo ...

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Tele sm gledu,ampak nc ne pise kok ma ET...Pa 185
To zihr kej drajsa
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=12942
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=12942
novejsi nevem kak majo nareto ..
ker pri mojem 95 sem sel iz 4,5 na 5,5 pa sem mogo ono zajlo zadaj pri bobnih od rocne malo zvit da ni rajsalo po felni .. za blatni ke mislim da pri novem ni blema ker ma noter malo sirse blatnike ..
drgac pa mislim da do 185 nebi smelo bit problema da bi kaj rajsalo ...
ker pri mojem 95 sem sel iz 4,5 na 5,5 pa sem mogo ono zajlo zadaj pri bobnih od rocne malo zvit da ni rajsalo po felni .. za blatni ke mislim da pri novem ni blema ker ma noter malo sirse blatnike ..
drgac pa mislim da do 185 nebi smelo bit problema da bi kaj rajsalo ...

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Pa kaksnega joda? kje ste to slisal... Sirina feltn je v incih in ne v jodahZOIS napisal/-a:4x100 tak ko vsi renaulti
bi slo na felne od 175 .. malo ti bo gumo raztegnilo ampak 2 dimenziji je max .. kolko je to felna siroka 5.5 ali 6 joda?