Clio I 1.8 16v, l.'93/8
clio 1.8 16v
Plastike okol žmigavcev so pravilno gor, ker zdaj 16V oba kažeta proti vozilu, mislim proti sprednjem koncu, če pa bi hotel bi lahko oba obrnil in bi bila oba obrnjena nazaj.Mislim da je res v originalu da sta zadaj a moj koncept je že v večih stvareh drugačen kot originalen zato bo stvar kar tako ostala kot je meni všeč.
Re: clio 1.8 16v
veselo nastavljanjerufi napisal/-a:![]()
![]()
jaz sem se zajbeval nevem kako dolgo dokler mi ni en poslal skice kako angeleyes pravilno nastavis
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
clio 1.8 16v
Jz jih mam zaenkrat prišravbane direktno na luknjah kot so bile originalne.Kar se tiče luftov med odbijačem in havbo kar lepo kaže, ponoči pa se mi tudi zdi da kar primerno svetijo, ne vem pa. Svetijo od leve proti desni navzgor kar naj bi bilo pravilno ne.
hehrufi napisal/-a:Jz jih mam zaenkrat prišravbane direktno na luknjah kot so bile originalne.Kar se tièe luftov med odbijaèem in havbo kar lepo kaže, ponoèi pa se mi tudi zdi da kar primerno svetijo, ne vem pa. Svetijo od leve proti desni navzgor kar naj bi bilo pravilno ne.
men se je tut zdelo da vredu svetijo
na tehnicnem pa mi je rekel da naj dolge izklopim pa sem jih mel
pa je reko da mi svetijo tak da letala zaslepim
heh
pol pa sem jih ful dol spustil zaj bomo pa vidli
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
clio 1.8 16v
Ja veš da se tud meni zdi da so dolge zlo močne.Ampak ne v smislu da svetijo visoko vendar 5* bolj močno kot originalne.al se mi sam zdi??
Za tehničnega pa ti nebi znal povedat še nisem bil nikdar.
Za tehničnega pa ti nebi znal povedat še nisem bil nikdar.
luči se da lepo nastavt, tako dolge kot kratke. sicer je neki dela če nimaš lih unga aparata sam gre. Postavš se pred ravno steno, označš rob snopa (horizontalo pa vertikalo) s selotejpom in nastaviš na prbližno..greš sprobat na cesto (ponoč
), popraviš itd.. jst sm šu potem ko mi je blo ok še na tehničnega pomert če je vredu (zastonj se lah zmeniš tam, če nimajo gužve) in je. Je pa res da svetjo in kratke in dolge dost bolš kot navadne.
ne hiti počasi....
clio 1.8 16v
Se pravi da je najbolš da grem jz najprej na tehničnega da pomerijo in mi takoj povedo kam svetijo in v katero stran so za naštelat ne.
čeprav se mi zdi da je kar v redu; v bistvu moram najprej še vse lufte na avtu lepo poštimat pol pa na koncu luči štelat.
čeprav se mi zdi da je kar v redu; v bistvu moram najprej še vse lufte na avtu lepo poštimat pol pa na koncu luči štelat.
heh
heh
pol pa sem jih ful dol spustil zaj bomo pa vidli[/quote]
Ja rambo včeraj ponoči sem opazil da tudi jz pri dolgih lučeh svetim proti avionom.In to full. Kratke so ok.
Kako jih spustim??Anyone??
heh
pol pa sem jih ful dol spustil zaj bomo pa vidli[/quote]
Ja rambo včeraj ponoči sem opazil da tudi jz pri dolgih lučeh svetim proti avionom.In to full. Kratke so ok.
Kako jih spustim??Anyone??
za oboje imaš vijake (3 se mi zdi), mislm da je 10 ključ al pa 8. pazi da ne zavrtiš napačnega ker ker boš razštelal kratke. zato je najbolš da nardiš kot sem ti rekel. Pred steno in si označi snop (magar za oboje) da točno več kako si mel v primeru da kej napačnega zavrtiš. Lahko greš pa tud do kakšnega mehanika ki ima merilnik in v miru nastavta oboje čeprav sm jst mogu tud po tistem še nastavlat ker je previsoko svetil...ne vem zakaj ampak merilnik je kazal v mejah normale jst sm pa na avtocesti osvetljeval zgornje table na 1km 
ne hiti počasi....
clio 1.8 16v
Ej hvala bom neki probal pa bomo vidl kako se izteče.V četrtek bo akcija k mam izpit pa se trenutno nimam časa še s tem ubadat.