Nujno pomoč Espace se ugasne med voznjo...

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
illy

Nujno pomoč Espace se ugasne med voznjo...

Odgovor Napisal/-a illy »

Prvo lep pozdrav na forumu! sedaj moj oče ima espace 2.2 dci 2001, in med voznjo na morje mu je prvo zacelo piskat in nato na armaturki narise signal kot srcni utrip... avto ugasne... in potem mora ugasniti do konca avto in potem pocaka 10sec in normalno se vzge tist "avtotest" napise ok in avto se potem normalno vozi naprej... avto normalno vlece in use... mu je pa 2x ugasnil med voznjo na morje... zdj je oceta strah kaj bi bilo... Najlepsa hvala za vase odgovore bi pa rad cimprej povedal vsaj okvirno kaj je narobe... vidim tle ste eksperti... HVALAAA!!!

LP illy
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

sej tukej res velik pomagajo, samo takšna stvar je pa pomojem najlažje na računalnik priklopit, ker vse ostalo bo ugibanje...
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

je samo lučka zasvetila al je tud napisalo nekaj v tem stilu einspritz deffekt, če ima nemški računalnik?

kako je zapiskalo? pri motorju ali na armaturi kakšno opozorilo?

sedaj posveti vsakič ko ga recimo bolj pohodi in nad 3500-4000obrati?
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
illy

najprej hvala za odgovore!!! no piska konstantno iz armaturke... potem na zasloncku narise znak kot srcni utrip in potem ugasne motor... napise neko napako samo se ne spomnejo...oce avto potem do konca ugasne... pocaka 10 sec in spet da kontakt na stevcu napise OK(kot ponavadi) in potem se normalno prizge... avto normalno vlece... tudi ce ga pohod nad 3500 obratov avto normalno se pelje... sedaj mu je pa na 150km ugasnil 2x... ni glih prijetno ko je vecina ceste avtocesta... najlepsa hvala za odgovore!!!

LP illy
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Osebno menim, da je najbolj pametna odločitev priklop na tester.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
illy

poznas koga ki ima tester? pa ali se lahko oce odpelje domov?

LP illy
Bullet116

Odgovor Napisal/-a Bullet116 »

Podobno se je dogajalo mojemu bratu, vendar na bencinarju. Zamenjali so vsega boga, nazadnje so pa dali novo tuljavo in je delalo naprej.
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

illy napisal/-a:poznas koga ki ima tester? pa ali se lahko oce odpelje domov?

LP illy
Pozdravljeni

Ja ne bi bilo slabo povedati iz kje ste, da se lahko kdo javi s testerjem v vaši bližini. Osebno jih poznam kar nekaj, samo so v Lj. in do vsakega bo potrebno priti.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Lazy

Odgovor Napisal/-a Lazy »

Ha mam iste težave z laguno-bencinar.
Menjal sem skoraj vse od senzorja mrtve točke,svečke,filtre,,
tester ne pokaže nobene napake
mislm da mi ostane samo še bencinska pumpa:)
illy

oce se je vrnil z dopusta... sedaj nasel je en list kjer so na servisu pobrisali napako ki je kazala al na egr al na lmm al pa na turbino... turbina zihr ni... egr al pa lmm toda a bi lahko zaradi egrja ugasnil motor? pa kje se potem da nabaviti neorginal dele? aja pa za tester kdo v lj ima to doma oz mi to lahko opravi?

LP illy
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Za tester ( 031-797-021 ).
EGR se da ponavadi ščistiti, vendar vse je odvisno kaj pravi tester.

Lep pozdrav

Uporabniški avatar
Laky
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a Laky »

Pozdravljeni

Imam podoben problem pri Laguni I. 1.9 dci,avto mi ugasne pri visokih vrtljajih,okoli 3500-4000,vendar ne vedno,samo včasih če ga dalj časa priganjam v teh obratih toplega.pri normalni temperaturi ali malo nižji tega ni.Menjal sem že filter goriva,pumpo za dovod goriva iz rezervarja in očistil rezervar.Na testerju mi pa pokaže da pade tlak goriva.Ali ima kdo od vas kakšno dobro idejo kje naj še iščem napako?

LP Dejan
illy

meni kot so rekl... da sum folk lmm pac merilec pretoka zraka... bomo vidl upamo lahk da je to...

LP illy
illy

avto bil priklopljen na diagnostiko in kaze na okvaro na skupnem vodu za dovod goriva... priporocili so mi gospoda iz Gomilskega naj bi popravljal šobe idt... naj bi se s tem ukvarjal... pozna kdo koga ki je kvaliteten in ugoden?

LP illy
SLEPEC

Odgovor Napisal/-a SLEPEC »

max disel v litiji za petrolovo črpalko
Odgovori