Laguna II grandtour 1.9dci

Predstavite Vašega Renault-a
AlyH24
Kraj: Maribor

Laguna II grandtour 1.9dci

Odgovor Napisal/-a AlyH24 »

No pred kratkim sem še jaz postal Renault-ovec....in sicer, lastim si Laguno II Grandtour 1.9dci.
Avto je bil pred 2 letoma uvožen iz Belgije, je nekaramboliran (vse kaže na to, tud merilec laka), ima 79kW dizel agregat, oprema Autentique, xenon luči, facelift Laguna notranjost,... jaz sem zaenkrat zadovoljen, turbina in IC sta menjana, dela lepo, lahko bi bil kak konjček več ampak ok, tu je tak vedno čez čas primankljaj, pa ni važno kolk jih imaš.
No naj še slike povedo svoje:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Komentarji dobrodošli. Edino kar mi ne predlagat je nižanje, vem da je kot traktor, sploh na slikah, ampak imam 2 otroka in ne bi rad da skačeta do stropa čez naše prelepe ceste.

Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

Te pa otrokom pod zice zmontiraj fedre :lol:

Je lepa kanta ja, enkrat bi mogla skupaj slikat, pa slikaj kak si si naredo letalo noter, ko je vse lepo osvetljeno 8)
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
AlyH24

RobMayth napisal/-a:Te pa otrokom pod zice zmontiraj fedre :lol:

Je lepa kanta ja, enkrat bi mogla skupaj slikat, pa slikaj kak si si naredo letalo noter, ko je vse lepo osvetljeno 8)
Ja res je, malo sem se zezal in si vso osvetlitev tipk za šipe naredil z belimi ledicami, ter osvetlitev tipk na vseh treh stropnih lučeh enako, na kar sem kar mal ponosen in mi je zelo všeč, slikal pa res nisem ja :oops: Bom enkrat ob priliki, sicer pa boš v kratkem tud ti imel tak da boš me mogoče prehitel ne :D
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Všečna Lagunca... bela barva sploh ni tak slaba... sam litke bi ble lahk večje ostalo je super... oprema tud ni da ni zakon :D
In kok je bil avto cenejši z belgije :?: :wink:
AlyH24

Eh, oprema je osnova, ampak mene ne moti to, mi je mogoče še boljše sploh ko slišim za probleme s displayi avtomatskih klim in podobno.
KOlk je bil avto cenejši ne vem, ker ga je uvozil in vozil en tip iz okolice Celja, je mel prevoze bolnikov v UKC ipd., no sedaj pa sem ga jaz kupil.
Drugače pa ja, okrog feln se strinjam, ampak morem reči da v živo celo lepo zgledajo te 16", pa nove Michelinke imam gor in mi je mal škoda karkoli čarat, ampak če bi dobil (sem tud dal oglas sem na forum pa se ni nihče javil) ene lepe Silverstonke z nekimi recimo še uporabnimi gumami bi jih 100% vzel takoj, ampak pač trenutno ni, z glavo skoz zid za neke grozne denarje pa tud ne bom šel. No saj mogoče pa se bo v prihodnosti našla kakšna dobra ponudba.
Hvala za komentarje.
Lp,Aly
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

Lepa Laguna :D ..ta barva ji prav paše :wink: ..
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Hm...

Samo par stvari, bele letvice, original komplet podaljskov, crne sipe in neke crne feltne 17 col.

Se grem stavit da bo postala najbol kul stylish moderna laguna ever 8) .

Lp
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Hehe LagunaII mania se nadaljuje... Lepa je, naj ti dobro služi ter seveda veliko varnih kilometrov ;) :a2_icon_auto
Slika
AlyH24

Fuego 85 napisal/-a:Hm...

Samo par stvari, bele letvice, original komplet podaljskov, crne sipe in neke crne feltne 17 col.

Se grem stavit da bo postala najbol kul stylish moderna laguna ever 8) .

Lp
Morem rečt da bele letvice tud mene mikajo že odkar jo imam, pa si je ne znam predstavljat :? ker tud ta originalna barva letvic ji lepo paše, bele bi ble pa .... nevem, mika me, mogoče kak photoshop mojster tukaj? :D
Lp,Aly
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
AlyH24

kmetek napisal/-a:Tvoj želje se hitro uresnièujejo :wink:

http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=23890
Hmmm....zdaj ne vem al sem jaz malo slep in butast, ali vidim in vem da ima Clio 4x100 razmak med vijaki feln, jaz pa rabim 5x108?! :? Edino če se je še kaj prodajalo v tistem oglasu česar n več in je zbrisano, sedaj so samo še stvari za Clio-ta kar pa....si nimam kaj začet s tem.
Lp,Aly
Uporabniški avatar
RobMayth

Kaj si me včeraj zasledoval do Bistrice po AC :smt006
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Točno, šele zdej sm se spomnu da ma Laguna 5 vijaku. Ja no, pa drugič :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
AlyH24

RobMayth napisal/-a:Kaj si me vèeraj zasledoval do Bistrice po AC :smt006
Ti men raje sporoči kdaj bo tisto gotovo :lol: No sicer pa grem itak po službi komaj ponj, ob 3.

Lp,Aly
Uporabniški avatar
RobMayth

Vidiš ko voziš Laguno, do Bistrice si prišo, nazaj pa ne :lol:
Odgovori