Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)
prekonektorji se kupjo pa si gotov če maš 2 leve roke v 2 minutahdoctor10 napisal/-a:Kaj je bilo potrebno spremeniti pri luèeh ? ker prej si imel h4 zdaj pa je to h1 ? al kako ?

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
ja žarnice so hb3 za kratko in h7 za dolgo... kar se tiče pa montaže je isto kot pri prejšnih razen štroma pa konektorji so drugi, konektorje sem dobu na odpadu, na thaliji ki ima enake luči... potem se je pa Urosr mal poigrau z kabli in je konektorje zvezu da sedaj vse deluje kot je treba...
Hvala Uri!!
zdej luči velik lepše svetijo oz. svetloba je zelo bolj čista ( zaradi leč )
Zaradi čivkanja bremz sem pa danes iz desne strani kjer so zavore čivkale prestavil ploščice na levo stran in iz leve na desno in po nekaj km mi je začelo spet čivkati... in ugotovil sem da niso pločice krive ampak nekaj drugega...
spomnil sem se da mi je pri starih bremzah isto čivkalo kot sedaj ko so nove!!!
Pol sem se pa mal pozanimu in smo prišli do tega da je možno da je nekaj narobe s pesto
ali je zvita al pa kaj podobnega ker že od samega začetka ko sem dobu avto nekaj na desni ropota ko se npr. po makedamu peljem... kugle niso ker so nove. edino pesta je še lahko zvita ali kako drugače poškodovana...
Več v nadaljevanju ko jo "stestiramo"
Hvala Uri!!
zdej luči velik lepše svetijo oz. svetloba je zelo bolj čista ( zaradi leč )
Zaradi čivkanja bremz sem pa danes iz desne strani kjer so zavore čivkale prestavil ploščice na levo stran in iz leve na desno in po nekaj km mi je začelo spet čivkati... in ugotovil sem da niso pločice krive ampak nekaj drugega...
Pol sem se pa mal pozanimu in smo prišli do tega da je možno da je nekaj narobe s pesto
Več v nadaljevanju ko jo "stestiramo"
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
dans sem slišal da ko grem v levi ovinek in ko se avto nagne na desno začne bol čivkat in ko grem v desni ovinek se avto v levo nagne pa skor neha in še ko se čist počas peljem obistvu z kuplongo premikam nekaj škrta na desni sam to bremze 100% niso to je nekaj drugega!!

Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica