Evo obljuba dela dolg. Sem ti pa naredu in srebrne in grafitne da dobiš občutek.
Aja pa čeljusti so različnih barv ker sm feltne kombiniru iz dveh avtou
hvala ti jero ja grafitne so zlo lepe ampak v resnici so še lepše hehe prid enkrat v naše konce tam okol šempetra pri celju pa gremo na kafe... jst bi pršu v lj sam vinjete nimam hehe
Sash napisal/-a:< JERO_13 > danes sem biu v Lj. in sicer v A3Mu in RSRju... v A3M sva šla z kolegom ki si je kupill opel astro H 5 vratno in jo je znižal z H&R fedri za 45mm pride zlo hudo
in skratka šel sem v RSR pogledat za EBCejeve ploščice in je bila cena 64€ ampak bom še mal počakal če jih bom slučajno kje ceneje dobu
škoda ker nimam tvoje cifre, bi te poklical in bi šli na kak kafe
in še eno vprašanje:
ali mogoče veš katere firme so ti moji diski ker na njih nič ne piše
ker me zanima cena ampak v nobeni trgovini mi ne znajo povedat cene za nove, ker ne vedo kere firme so???
600€ z novimi gumami pa feltne so stare 3-4 mesece kot nove so, sam newem a bi jih uzeu al ne
so pa 17ke z gumami 205-40-R17 pa še malo zaščitnega roba imajo
nima kam čohat...če že potem pri max namotanem volanu podrajsa po notranjem blatniku pa še to se z 10ko distančnikom da rešit.
ponud mu eno lepo okroglo številko pa jih odpel, dobr pašejo na cliote.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
glede feltn, se jih splača vzet ker prav pašejo na avto.
glede luči, nevem no tale modra nekak ne paše notr raje bela zraven bele kot pa modra zraven bele, nevem no sam sem mel nekam isto pa je smešno zgledal.