Ja 7J je verjetno glih še nekje uporabna meja. Jest mam še čist dost zaščite pri 6.5J in 195 gumi, tako da pomoje bolš da gledaš v smeri ožje gume. Prednosti širše boš težje izkoristil, bolš da maš malenkost bolš pospeške pa malenkost manjš porabo. Če ni glih 100+ konjski avto je 195 zadost. RS ima serijsko 195/50/15, pa ima več kot enkrat več moči kot tvoj
Jaz mam 195/50 R15 pa 7J širino feltne in je čist dost zaščitnega roba. Ti se kr za 195/45 R16 odloči, pa še cenejša guma ti je. Razen če greš na dojče - 9J al kuk je že.
eh ne men je grdo da feltna iz gume štrli pa tak hitr jo zjahaš po čist ne krivem npr jast sem se pelu po ozki cesti in se mi je tovornjak pripelu nasproti s tako hitrostjo da je blo nemogoče ustavit in sem se tok odmakni da sem zapelu in udaru ob robnik in sem si mislil u pi..... zdej sem pa feltne sesu pol sem pa šel gledat pa ni blo niti sledi na feltni...
zato zdej dam "vse" za zaščitni rob hehehe
aha pa še ena vesela novica luči bodo verjetno ta teden na avtu ker sem v RSLu v levcu naroču tist del ki mi manjka in se ga da dobit posebi... ju3 ga lahko grem iskat cena je pa 25€ z 10% popustom zdej pa ko bo mel Urosr čas bomo zmontiral...
Sash, ni panike. Glede feltn se mi pa zdi da bojo dost lepš grafitne gor pasale zato k maš črne plastike. Edin lahko ti še shop nardim z oz-jkami če češ, so pa tut zlo zanimive.