Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)
ja zavore delujejo super se posebej ko so segrete...
ampak seveda skoraj nobena stvar ne gre brez zapletov
ugotovil sem da mi desna stran ( smer vožnje ) skos mal bremza...
ampak danes bomo na novo odprli in zrihtali tako da bo uredu...
in še slika ko sem se ustavil---

in še ena mal bol vesela novica zadnji amortizerji so zmontirani
( monroe plinski... )

avto je sedaj ful bol trdi in veliko večno kontrolo imam nad njem...
zdej v kratkem pridejo pa še druga vzmeti, ampak se ne morem odločiti katere naj vzamem H&R ali Vogtland
mal nasvetov bi prosu kere so boljše?? cenovni razred je pa približno enak
in še slika ko sem se ustavil---

in še ena mal bol vesela novica zadnji amortizerji so zmontirani

avto je sedaj ful bol trdi in veliko večno kontrolo imam nad njem...
zdej v kratkem pridejo pa še druga vzmeti, ampak se ne morem odločiti katere naj vzamem H&R ali Vogtland
mal nasvetov bi prosu kere so boljše?? cenovni razred je pa približno enak
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
ok disk se je nehal segrevati sam od sebe verjetno se je moral vsesti in ker so nove ploščice sem jih moral malo zbremzati ampak zdej je pa ko se peljem začelo čivkati čiv, čiv, čiv... dela ko se peljem ampak nič ne bremza ali da bi se diski oz. zavore segrevale...
(Primejo pa zelo dobro npr. iz 100 kmh na 0 v kratki razdalji se ustavim brez kakršnega koli problema, kar pri prejšnih zavorah ni bilo mogoče
)
nimam pojma kaj bi lahko to bilo, razmišljal sem da bi mogoče lajtnga ( zavorna cevka ) čohala kje, ampak na prvi pogled zgleda vredu in ne kaže sledi na to...
ČE BI MI KDO ZNAL POMAGATI BI PROSIL ZA NASVETE...!!!

(Primejo pa zelo dobro npr. iz 100 kmh na 0 v kratki razdalji se ustavim brez kakršnega koli problema, kar pri prejšnih zavorah ni bilo mogoče
nimam pojma kaj bi lahko to bilo, razmišljal sem da bi mogoče lajtnga ( zavorna cevka ) čohala kje, ampak na prvi pogled zgleda vredu in ne kaže sledi na to...
ČE BI MI KDO ZNAL POMAGATI BI PROSIL ZA NASVETE...!!!
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
- Primož Five
- Kraj: Logatec
vem, meni tudi čivka in ja, nadležno jeSash napisal/-a:hehe ja zgleda!!Shusuglao napisal/-a:vesel je![]()
![]()
sam jezn sem ker use normalno dela sam to, pa ko se sej nebi v kabino slišalo... tak moteè zvok je to da se ti utrga ko mal dlje poslušaš![]()
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC