Clio - sveze slike
ultra ugodno tapiciranje. Kulko dni si cakal na sedeze? ker me zanima kr konkretno, sicer ne trenutno ker se dela na notranjosti avta in sem po horoskopu prasec in vse umazem tudi ce tistega dela avta ne delam (torej kaka izolacija po sedezih al pa kit tam kjer ne sme bit) 

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
- Clio 1.4 RSi
- Kraj: Lendava-Sentjur
Zmenil sem se za termin, avto peljal zjutraj ob 7-ih tja in sel po njega ob 16H!croma_man napisal/-a:ultra ugodno tapiciranje. Kulko dni si cakal na sedeze? ker me zanima kr konkretno, sicer ne trenutno ker se dela na notranjosti avta in sem po horoskopu prasec in vse umazem tudi ce tistega dela avta ne delam (torej kaka izolacija po sedezih al pa kit tam kjer ne sme bit)
Je pa lahko vse skup hitrejse, ce sam zice ven poberes in mu tak predas...se bolj srecen bo...ker bo manj se zajebaval z avtom
Ko se bos odlocil mi javi, pa ti zrihtam st. oz naslov...tapetnik je ze v penziji...tak da predolgo ne cakaj, da ga slucajno ne pobere
Aja, ce bi pa rad videl v ZIVO kak je narejeno, pa ti lahko pokazem/razkazem bilokdaj med tednom v MB...
- Clio 1.4 RSi
- Clio 1.4 RSi
- Clio 1.4 RSi
- Clio 1.4 RSi
- Clio 1.4 RSi
Sam sem barval...sem ti ze odgovril pri zgornji temi...stevilko tapetnika najdes v imeniku pod imenom Gorsak Vinko (Beltinci). Stane od 25.000 do 30.000 sit ( to ti je delo in materijal)
Sem iz Lendave...moja draga pa iz Sentjurja...Clio je registriran na njo...sem pa skoraj vsak vikend v Sentjurju...sem zadnjic videl enga modrega twingaca ki je dirkal po oni ulici pri Akvoniju in nabijal muziko.Si bil to ti?
Sem iz Lendave...moja draga pa iz Sentjurja...Clio je registriran na njo...sem pa skoraj vsak vikend v Sentjurju...sem zadnjic videl enga modrega twingaca ki je dirkal po oni ulici pri Akvoniju in nabijal muziko.Si bil to ti?
Re: Clio - sveze slike
Lepo si ga zrihtu!
Za kok cm je pa spuscen? A feltne mas 14"? Kok % mas pa zatemnjene sipe? 

[/url]