kako naj priklopim ojačevalec
-
PinkZ
ves kaj je hitrost????
ko tako hitro priklaplajs kable da zamenjas plus pa minus ker cakas ko budala kako bos poslusal muziko??? sem sedaj se pocekirat??? sam ej a je mozn da sem skuril ojacevalec???? maso sem pa priklucil na na tam kje se pas prisraufa sem zbrusil do pleha in dal maso gor??? chinche sem prav se mi zdi priklopil?? remote kabel pa je tam poleg chincov na sredini tak tanki pa sem priklopil na ojacevalec kje pise remote sam pri radiju nisem vedu kje ga naj priklucim???
ojacevalc nis skuru (po vsej verjetnosti, ker ti je zakurlo varovalke).ce se ne motim, mas mac audio ojacevalec. ta ima lucko, ki gori zeleno, ce je vse ok prkloplen, in rdece, ce je kj narobe. To poglej prvo.
Signalni ali remote kabel pa priklop pri radiu na kabel, na kterem pise remote ali antena. Ce ti nikjer ne pise, si moras zmerit, keri kabel je to. To naredis tako, da das kontakt ter izmeris pri katerem kablu gre tok skozi ob kontaktu
Signalni ali remote kabel pa priklop pri radiu na kabel, na kterem pise remote ali antena. Ce ti nikjer ne pise, si moras zmerit, keri kabel je to. To naredis tako, da das kontakt ter izmeris pri katerem kablu gre tok skozi ob kontaktu

-
PinkZ
ce se ne motim pise gor antena sam nisem dobro pogledal??? moram ju3 to pogledat???
sam finta je v tem da se lucka ni prizgala ker kako sem hotu priklopit kabel je zabliskal pa varovalko skuril zdej vem zakaj jo je skuril ker sem prehitel bil moram it spet v spara po 3 varovalke??
toraj po vsem sledec ce ju3 vse priklopim tko kot mora bit dam plus na plus maso na maso in remote na remote bi moral spilat??? ej tam za maso ko sem napisal sem prav naredu???
-
PinkZ
-
PinkZ
-
DognerDJ
-
PinkZ
je bilo sranje in sem skuro 2 varovalki v bistvu 3
budal pa to sam zard moje hitrosti da me nebi tema dobila?? in sedaj mi ne dela hupa pa meglenke ker sem rabu 20 A varovalke
moram ju3 u spara letet po 3 pakete varoval cena 900 sit???
pocen pa se dobro delajo???
ja dogner to pa zna bit problem an?? ja naredis luknjo v plastiko pa prides do kovine ce ne pa tako dolgo isces?? jaz sem 5 srufov odtegnil da sem na pravega naletu
ja dogner to pa zna bit problem an?? ja naredis luknjo v plastiko pa prides do kovine ce ne pa tako dolgo isces?? jaz sem 5 srufov odtegnil da sem na pravega naletu
-
PinkZ