Priporocam da zamenjas ali obnovis originalne amortizerje - ce ga bos nizal !
Meni je zal ker nism vse kompletno naredil takrat.. tako da me to se caka..
Ker sicer ti bo zabijalo amortizerje.
B|ind napisal/-a:Priporocam da zamenjas ali obnovis originalne amortizerje - ce ga bos nizal !
Meni je zal ker nism vse kompletno naredil takrat.. tako da me to se caka..
Ker sicer ti bo zabijalo amortizerje.
Neki me pa tule zanima, ko je B|ind napisu zgoraj.. : Danes sm vidu enga znizanega Twingota pa je avto tak dobesedno SKAKU po cesti A zato bi mogu rihtat amortizerje? Cesta je bila pa ubitacna
Vsak avto k je znizan bl skace, sploh cez lukne je katastrofa, ti pa priporocam, ce ga bos nizov, da obnovis svoje amortizerje, ker podvozje itak bl trpi k je znizan avto jaz mam obnovljene vse 4 amortizerje,pa se strsane, ti pa zdej povem, ce ga das enkrat nizat lahko udobje kr pozabs
Nov lastnik.. Ma je baje škoda denarja za popravilo, zaletu se pa je baje v BMWja in mu je gumo utrgal.. Zanimivo res.. Pa Vinjeto so dol dal pa DoDal kromiranje lajšne. Svašta
Ja tak no...
Imel sem bližnje srečanje z ogledali... Zato ker je freh Oma z Pugijem mogla mi izsilit, in drgač ni šlo...
Moje ogledalo je celo razen črne obravsane pike..Tole bom dal še popravit na njene stroške, desna vrata sem mel popravljena pa morm zdej reklamirat, in pa še letvice za luči... Pa da ne pozabim še na zadnji PolIzdelek Spoiler ki ga bom kr sam popravu...
Ja no neki bo dogajal kmalu...
Zadnjič spremenil Serge|, dne 25 Okt 2009, 06:12, skupaj popravljeno 1 krat.