1993 Renault 5 Energy
Res da govorim na pamet ampak na serijskem motorju ti te modifikacije ne pomenijo kaj dosti, ker pač to ne gre tako kot si nekateri predstavljajo. Lahko povem da na 1.6TU z malenkost boljšo odmično, odprtim izpuhom in dvema fergazarjema ni bilo več kot 100hp, pa je avto vseeno šel kar solidno.
Vsekakor upam da bo veliko konjev, predvsem pa da boš ti zadovoljen, kar je najpomembnejše.
Vsekakor upam da bo veliko konjev, predvsem pa da boš ti zadovoljen, kar je najpomembnejše.
Enigma motorsport
Res lep projektič, upam da bo avto odziven tko kot so plani.
Sam ena malenkost, zakaj nis cevi na kolektorju samo zapikal pa jih bi potem na TIG zvarit, nebi lih kej podražil projekta sam zgledal bi pa ful bolš, pa mogoče bi še kolektor dalj časa zdržal.
Sicer to ne igra velike vloge, mogoče sm sam jest mal nor na rostfrei kolektorje
Sam ena malenkost, zakaj nis cevi na kolektorju samo zapikal pa jih bi potem na TIG zvarit, nebi lih kej podražil projekta sam zgledal bi pa ful bolš, pa mogoče bi še kolektor dalj časa zdržal.
Sicer to ne igra velike vloge, mogoče sm sam jest mal nor na rostfrei kolektorje

Najprej sem imel namen, da bi cevi sami pripikal in nesel kolegu, da zašvasa s TIGom.. ..potem pa, ko sem pričel delat se na to povsem pozabil in kar sam žašvasal. Kolektor bo tako ali tako ovit s trakom, tako da se ne bo videlo zvarov.
Komaj čakam Ivarčko jezero.. ..tudi ročna bo tokrat prijela
Hidravlična ročna drugič

Komaj čakam Ivarčko jezero.. ..tudi ročna bo tokrat prijela
Hidravlična ročna drugič

13.9.2009 bo avtoslalom na Ivarčkem jezeru.šinki napisal/-a:rifasiemp napisal/-a:ne bi ti mal razmislo da bi se v 4.div prjavotole si mal bol nardil
pa sj sam da ti rata da vidmo 13.9 na progi
Off: A t bo avtoslalom? Kje pa?
http://www.ramsak.si/13-turisticni-avto ... ezero-2009
Zavorni cilinder sem naročil iz UK (http://www.motorsport-tools.com/) cena cca 40€, vse ostalo sem naredil sam oz s pomočjo drejarja.Ziiga napisal/-a:dej ti men rajš povej kje si nabral robo za ročno? in cenik
Izpušni kolektor bo kmalu končan (če bi imel boljše orodje in več časa, bi bil že zdavnaj narejen):
kolektor na rezervnem motorju na delovni mizi..

hopla.. ..pa je že "na produkciji".. ..še nekaj popravkov in bo rohneleo..

prav tako je zmontirana hidravlična ročna in klasična ročna se bo kaj kmalu poslovila..

kolektor na rezervnem motorju na delovni mizi..

hopla.. ..pa je že "na produkciji".. ..še nekaj popravkov in bo rohneleo..

prav tako je zmontirana hidravlična ročna in klasična ročna se bo kaj kmalu poslovila..