Jst polnega natocim 31L!! Rekord? 580-600km!! heheB|ind napisal/-a:Potem je tud z mojim Twingom (1.2) neki narobe saj naredim s polnim tankom (cca 39l) med 450 in 480km(rekord okol 550km se mi zdi). Se pa peljem brez sparanja in non stop mestno drkarjenje..
In potemtakem mi zre okol 8,5l ?!?![]()
![]()
w000t. sam je res neki narobe.. grem do mehanika ta teden.
Clio II 1.2 16V by LiL'Dee

Zakon fotke =) Lepo da si poštrihu bobne. Je velka razlika, ko pogledaš pa je črno. Ne pa prej ko je bla sama rja, tut če si pobrusu =D
Ej vidm da maš osvetlitev spredi pri vozniku in sovozniku. A maš to tak vezano, da se prižge ko odpreš vrata? Dej mi napiši kk to vežeš pa kaj vse rabiš =) Sem razmišlju da bi si sam tut tkole naredu zdej ko mam mal več časa...
Ej vidm da maš osvetlitev spredi pri vozniku in sovozniku. A maš to tak vezano, da se prižge ko odpreš vrata? Dej mi napiši kk to vežeš pa kaj vse rabiš =) Sem razmišlju da bi si sam tut tkole naredu zdej ko mam mal več časa...
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
jaheh hvala. Tko je če je dougčas. Drgač pa ja velik lepš je zdej s pobarvanimi bobni ja se strinjam. Tista rja je bla obup.
Glede osvetlitve pa ja...rabiš ledice, žico in upore, pa zalotaš.
Vezu sem pa na stropno lučko, ki se prižge ko odpreš vrata ja.
Js sm jih zalotu na en plastičen trak. Razmak med ledicami je tm ene 2-3 cm in na vsaki strani po mislim da je 5 ledic.
Glede osvetlitve pa ja...rabiš ledice, žico in upore, pa zalotaš.
Vezu sem pa na stropno lučko, ki se prižge ko odpreš vrata ja.
Js sm jih zalotu na en plastičen trak. Razmak med ledicami je tm ene 2-3 cm in na vsaki strani po mislim da je 5 ledic.