zamrznitev racunalnika
zamrznitev racunalnika
racunalnik zamrzne takoj ko se ga prizge, tako da niti windowsov ne morem ponovno nalozit, v cem je problem? sem zamenjal HD in celo baterijo od biosa sem dal ven za par minut, vendar je se zmeraj isti problem
hvala za odgovore
hvala za odgovore
Me se je ze dvkrat zgodilo, ravno tako da je zamrznu.
V Jst sem mogu it v bios, kar se je pr men še dalo, in tam spremenit eno opcijo od diska, ne vem pa več kaj ker sem to po telefonskih navodilih naredu.
Imam pa sata disk...itd.
( No v glavnem v biosu , tam okol sata diska je blo nekaj za spremenit).
Se je pa ta bios podru zaradi tega ker, ker je bil napajalnik zanič in se je računalnik sklapljal in še baterija je bla tud zanič.
Taprvoo rundo so eni kolegi cel teden gruntali kaj bi blo, ne sformatirat ne nič se ni dalo, pol pa nesem na servis in mi samo tole popravi.)
V Jst sem mogu it v bios, kar se je pr men še dalo, in tam spremenit eno opcijo od diska, ne vem pa več kaj ker sem to po telefonskih navodilih naredu.
Imam pa sata disk...itd.
( No v glavnem v biosu , tam okol sata diska je blo nekaj za spremenit).
Se je pa ta bios podru zaradi tega ker, ker je bil napajalnik zanič in se je računalnik sklapljal in še baterija je bla tud zanič.
Taprvoo rundo so eni kolegi cel teden gruntali kaj bi blo, ne sformatirat ne nič se ni dalo, pol pa nesem na servis in mi samo tole popravi.)
Megane RT, 1999

Men je šla pa včeraj grafična in to sred igre, črn ekran in se ni več odzivala. Če ti piska oz. to piskanje pomeni botanje pol je z plato vse vredu. poglej če se vklopi disk, če ti ne piskne je lahk plata, rami ali grafa
Skratka najboljše je napako iskat tak da zamenjaš komponente če imaš kakšne stare. Jaz sem hitro našel napako. Samo molil sem da ni plata bla
Reset biosa je pa z jumperji jih prestaviš iz 1+2 na 2+3 pine so pa nekje tam zraven baterije, ali pa baterijo daš ven za neki časa da se bios zmrda
Ampak pomojem ni to.
Reset biosa je pa z jumperji jih prestaviš iz 1+2 na 2+3 pine so pa nekje tam zraven baterije, ali pa baterijo daš ven za neki časa da se bios zmrda
Ampak pomojem ni to.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v