Pozdrav
Kaj bi bilo narobe pri mojem MEGANU ko med 1800 in 2500 obrati nikamor ne potegne , kar malo zaspi , potem pa lepo pelje naprej. Ko se to zgodi moram obvezno menjati brzino nižje in gre lepo naprej , ker se dvignejo obrati.
Hvala za pomoč
dominik
renault megane II
Glede na to da ti potem ko daš v nižjo prestavo avto vleče normalno, sem skoraj 100 % da gre za EGR ventil, lahko je pa tud kaj drugega. Preveri temo vse o delovanju EGR ventila pod sticky temami. Pri meni je bila ista težava kot pri tebi in je bil EGR ventil zapacan od saj in vsega sranja.
Čiščenja se lahko lotiš sam brez dodatnih stroškov odhoda na servis, kot sem se jaz. Pol urce do eno urco dela in zadeva laufa normalno kot prej
Previden bodi samo pri jemanju ventila ven iz ohišja, da ga ne poškoduješ...počasi in potrpežljivo pa bo šlo.
Čiščenja se lahko lotiš sam brez dodatnih stroškov odhoda na servis, kot sem se jaz. Pol urce do eno urco dela in zadeva laufa normalno kot prej
Previden bodi samo pri jemanju ventila ven iz ohišja, da ga ne poškoduješ...počasi in potrpežljivo pa bo šlo.