Luči na megane II ph2
Luči na megane II ph2
Dobrih 14 dni mam megane II l07 ( ima luči z lečo ), ki svetijo porazno. Peljal sem ga na servis, da preverijo če je vse ok. Luči so tudi nastavli. Vendar to še vedno sveti porazno. Ni nobene prave svetlobe v daljavi je svetloba modrikasta ( lom svetlobe na lečah).
Medtem ko na maminem l04 ( brez leč) luči svetijo super. Kot dan pa noč proti mojem.
Sedaj me pa zanima ali tako pač je in se lohk sprijaznim, da so luči z lečo za en **** ali je kaj narobe in naj tečnarim na servisu? Kake izkušnje imate ( tisti ki mate luči z lečami v megančku) ? Sveti ok ali isto slabo?
Katere h7 žarnice bi predlagali,da bi svetile bolje?
Hvala za odgovore
Medtem ko na maminem l04 ( brez leč) luči svetijo super. Kot dan pa noč proti mojem.
Sedaj me pa zanima ali tako pač je in se lohk sprijaznim, da so luči z lečo za en **** ali je kaj narobe in naj tečnarim na servisu? Kake izkušnje imate ( tisti ki mate luči z lečami v megančku) ? Sveti ok ali isto slabo?
Katere h7 žarnice bi predlagali,da bi svetile bolje?
Hvala za odgovore
moje izkusnje, sicer ne iz megana, pac na splosno ko sm se zravn drugih vozu v razlicnih avtih. Recimo audi A6 l.03, Toyota Avensis l.03 ... Avti z leco in brez xenon zarnic - katastrofa od katastrofe! Pomojem nimas kej nardit, razen ce si xenon kit vrzes not, kar pa privede do drugih tezav.
LP
LP
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Probaj s temi zarnicami, mgoce bo kej bolse, glede na to da so namensko za lece narjene:
http://www.mimovrste.com/artikel/342016 ... ight-guide
http://www.mimovrste.com/artikel/342016 ... ight-guide
ne razumem kaj bi naj zdej nucale te zarnice? H7 kot h7 samda je namenjena prav lucmi z lecami. Kak pa svetijo ti pa ne morm povedat ker nism probal. Kupis pa vidis. Sm pa skor sigurn da bo vsej malo ce ne dosti bolse kot pravis da je zdej.
Re: Luči na megane II ph2
Zanimivo, moja izkušnja s Scenic II Ph1 in Ph2 je pa ravno obratna... Sedaj ko je žaromet z lečo je vidljivost neverjetno boljša...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Tud oče na meganu 2 ph2 ima luči z lečo z navadno h7 žarnico in je zadnjič pri meni na cliotu ko se je peljal ponoči bil neverjetno presenečen kolk bolj luči svetijo proti njemu. Če hočeš da ti bi recimo svetlo malenkost bolj bi si mogo omislit 90 al 100W sam tisto je pa hudič ker se greje pa ti lahk kabli gredo
Pomojem je brezveze davat 40eur za komplet žarnic ker itaq nebo pomagalo druga kot xenon na črno pihjen pa skrit nekje v mašini da se ne vidi 
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v