Majstr enkrat bova prišla s šinkijem pogledat tole zverco
R5 GTT by Majstr
- Primož Five
- Kraj: Logatec
- matejpurgar19
Enako jez bi jo tut rad videl glede nato da sem vsak dan v idriji. Pa še malo več bi blo nas primorcov.[/quote]Majstr enkrat bova prišla s šinkijem pogledat tole zverco

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
- matejpurgar19
- Primož Five
- matejpurgar19
Na NXu je bil žepod minimumom pa ni počil. Je pa res, da nisem vedel, da je pod minimumom dokler ni začelo tresti po dveh letih od kar sem jih dal podrejati. Takrat sem šele ugotovil, da so že malo pod minimumom.
To je ena izmed unih servisnih for, nič drejat, kupit novo, da oni (uradni servisi) zaslužijo.
To je ena izmed unih servisnih for, nič drejat, kupit novo, da oni (uradni servisi) zaslužijo.
Nihce ni rekel da se diskov ne dreja in da je fora bedna. Lahko imas sreco s tem, lahko pa tudi ne. Odvisno kaj se je z diskom dogajalo v preteklih kilometrih, cesar pa nekako ne mores vedeti zagotovo kajne?
Zato pac toplo priporocam nove, da imas mir in si brez skrbi. Za petko res ne morejo bit dragi.
Ce ze obnavljas avto daj cimvec nove robe gor, da ne bo dvomov, slabe volje in dodatnih stroskov. Pa ceprav bo treba kak mesec pocakat in se bo vse skupaj zdelo drazje... Ko bos na koncu potegnil crto ti ne bo zal.
Mimogrede, sam sem dal podrejat diske za Biturba. Mesa dovolj, le malce je treslo pri mocnejsem zaviranju. Celjusti obnovljene, ploscice nove, normalno utekanje minimalno 500km... Vse lepo in prav, dokler ni zadeva pretrpela nekaj konkretnih akcij. Stran vrzen denar, ko bo avto spet na cesti bo vse novo
.
Lp
Zato pac toplo priporocam nove, da imas mir in si brez skrbi. Za petko res ne morejo bit dragi.
Ce ze obnavljas avto daj cimvec nove robe gor, da ne bo dvomov, slabe volje in dodatnih stroskov. Pa ceprav bo treba kak mesec pocakat in se bo vse skupaj zdelo drazje... Ko bos na koncu potegnil crto ti ne bo zal.
Mimogrede, sam sem dal podrejat diske za Biturba. Mesa dovolj, le malce je treslo pri mocnejsem zaviranju. Celjusti obnovljene, ploscice nove, normalno utekanje minimalno 500km... Vse lepo in prav, dokler ni zadeva pretrpela nekaj konkretnih akcij. Stran vrzen denar, ko bo avto spet na cesti bo vse novo
Lp
- Primož Five