Servis števca??

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
VARLEC
Kraj: Ljubljana

Servis števca??

Odgovor Napisal/-a VARLEC »

Pozdravljeni, pred kratkim se mi je začelo dogajati da kazalec za hitrost skače gor in dol, učasih tudi popolno crkne (dol pade). To se ne dogaja vedno je pa vedno pogosteje. Bil sem pri kolegu serviserju ki dela na vodovodni in je zadevo pogledal, ugotovil je števec fuč :-(

Torej zanima me ali je možno zadevo popraviti? Aja gre pa laguno break l2000 1.9dci.
:-)
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

To se je meni dogajalo preden mi je crknil števec in je blo treba zamenjat sondo. Mogoče je to.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
VARLEC

Odgovor Napisal/-a VARLEC »

Ne ni to, nima sonde na abs-u je vse v števcu. Ali gdo popravlja take zadeve??
:-)
Uporabniški avatar
renaultv6

Odgovor Napisal/-a renaultv6 »

Sem imel podoben problem. Na renault servisu so rekli, da je potrebno števec zamenjati. Kaj drugega oni ne morejo(znajo) nerest. Takratna cena cca. 200k. Potem sem dobil informacjo, da to popravljajo nekje v Lj-Zalog. Ne vem več naslova. Ena avtoelektrika. Zraven pa še ena mehanična delavnica. Mojster je zadevo zrihtal, da je zadeva spet funkcionirala. Kot pa mi je povedal je števec dal v popravilo enemu drugemu mojstru, ki ga je baje preprogramiral. Stalo me je pa 32k sitov.
Najbolje, da povprašaš pri kakem avtoelektričarju. Problemi na števcih na lagunah(predvsem 2001) so bili precej pogosti. Na starejših manj a se vseeno pojavljajo. Verjetno ti bodo znali najti mojstra, ki to zrihta.
Laguna dTI driver
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Ne me držat za besedo ampak a ni to avtoelektronika Črnuče?
Uporabniški avatar
renaultv6

Odgovor Napisal/-a renaultv6 »

Jaz števca nisem dal popravljat tja. Verjetno pa tudi oni to zrihtajo. Je za vprašat. Vsekakor bolje oz. ceneje kot pa na uradem servisu, kjer se s popravili takih zadev ne ukvarjajo temveč dele le menjajo.
Laguna dTI driver
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Za takšne stvari so mojstri:

http://www.chiptuning.si/?action=home&lang=Si

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Lazy

Odgovor Napisal/-a Lazy »

Eh crknu ti je čip v števcu sem imel isti problem.
Da se popravt pride okol 50€
Odgovori