Clio-ventilacija

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Clio-ventilacija

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Zdravo,

mam Cliota 2 2003 letnik z avtomatsko klimo. Do včeraj ko je fotr mel cel dan avto je vse delalo super, danes pa se vsedem v avto, dam kontakt samo do prve stopnje (da se prižge radio), in začne pihati iz vseh kanalov ki so za zračenje z polno močjo (ubistvu na tej stopnji še nebi smelo nič pihati ker se klima še ne prižge....).. tudi ko dam kontakt do druge stopnje, ko se prižgejo kontrolne lučke na armaturki in avtomatska klima, ter kompletno ventilacijo izklopim, še vedno piha z polno močjo. Se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?? :roll: Drugače lepo hladi&greje, samo piha vseskozi z polno močjo.. Zaenkrat sem dal varovalko ven ker mi najeda.. :roll:

LP, N
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Da nem odpiral nove teme,bom kr to uporabil :D No danes sem se peljal iz službe,in sem opazil,da mi ne dela ventilacija :shock: Ko prižgem klimo,se vse normalno vklopi,sam piha pa ne :evil: Je možno da kr tako crkne ventilator??Je že imel kdo tak problem?Oziroma,mi zna kdo povedat,če je crknu kak ˝rele˝....Varovalke sem pregledal,in so vse cele.
Sem pa zadnjič na novo polnil klimo,sam vrjetno to nima veze. :?
Uporabniški avatar
NejcZ

Sem ti na onem forumu odgovoril :)
Uglavnem najverjetneje je to šlo.. ne cel del ampak kaj malega notri ki se teoretično da zamenjati... ampak če maš istega kot js ne verjamem da bo šlo, upam da ti rata.. daj kakemu dobremu električarju. Stvar pa nova stane dobrih 90€, maš garancijo pa vse.

LP
Uporabniški avatar
MuRiCi

U matr je drago :? Bom prvo priklopil ventilator na aku,pa da vidim če dela.Pol pa naprej.
Uporabniški avatar
NejcZ

Res je drago ko svija, glede na to da je vredno vse skupaj mogoče 5€... :x Ampak nimaš kaj, rabiš pa, drago al pa ne.
Uporabniški avatar
MuRiCi

Evo sva z kolegom malo prčkala,in sedaj dela normalno :shock: :shock: nč jasno. Če pa ne,pa vem kaj kupovat :D A je pa za avtomatsko klimo to drugač nareto kot ročno :?: Ker js takega stikala kot si ti dal slike nism najdo. :oops: Sicer zdaj dela,pa upam da tudi tako ostane :D
Uporabniški avatar
NejcZ

Pojma nimam.. pomoje je enako.

Menjal sem tisti reostat al kaj je.. sedaj zopet vse dela super :)

LP, Nejc
Uporabniški avatar
MuRiCi

NejcZ napisal/-a:Pojma nimam.. pomoje je enako.

Menjal sem tisti reostat al kaj je.. sedaj zopet vse dela super :)

LP, Nejc
Sej vrjetno ga bom moral js tudi menat,ker sem se z kolego menu,s tem da on ima megana,in je njemo isto delalo,na koncu je pa čist felal. :?
Aleksman71

Odgovor Napisal/-a Aleksman71 »

Si bom sposodu temo,ker mi je danes začel ventilator oddajati zvok ,kot da ob nekaj zadeva.Sliši se ta zvok ,ne glede ali greje ali hladi.Najbolj se sliši na sopotnikovi strani, nekje spodaj.Ali ni ventilator kabine pri filtru kabine,zunaj pod havbo ?Al pa bo potreben ven vzet celo armaturko?Če kdo ve,naj prosim pove,da ne razdrem preveč.
Avto je Clio 2 2002 DCI
Uporabniški avatar
sabla

Odgovor Napisal/-a sabla »

Pri meni se je to dogajalo pri cliu 1.5dci 2003. Odprl sem prostor kjer je ventilator ter ga vzel ven. Ugotovil sem ha je na "veternici" bila nalimana renojeva etiketa ki je odstopila. Ko sem prižgal ventilator je veternica pričela drgniti ob etiketo, ki je zato posledično nastajal zvok ki je prihajal iz ventilatorja.....

LP
Aleksman71

Odgovor Napisal/-a Aleksman71 »

Ugotovil sem kaj je bilo.Kabel od avtoradia je drgnil ob njega.Zakaj je tako narejeno,da se to lahko zgodi ,je pa vprašanje za Renaultove inženirje.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Jaz imam pa sledeči problem: :? Motorček od lupute za izolacijo kabine je ostal blokiran v prižganem položaju oz. se ga več ne sliši tipko ne reagira, lučka posveti sliši se ga pa ne. Zdaj me zanima kako pridt do njega, da vidim kaj je narobe??

LP Denis
Odgovori