Tole je moja thalia ma 75KM, 130.000 km, mam jo od decembra 2008.. Prej sta jo mela starejša zakonca, on je biv mehanik, ona ga je pa vozla.Konc tega leta vrjetn pridejo nove felge pa zvočniki ostalo( spojler, športne vzmeti, avspuh pa stranski pragovi ) pa bomo vidl, če bo dost dnara =)
Ja ratkape so zanč vem
Če so slike prevlke se oproščam, na digitalcu ne gre na manjšo resolucijo
ko bo mela ene lepe feltnce gor bo ze drugače izpadla:)
ohranjena pa je vidt kar uredu ... sploh če biv sam mehankar
pa še eno ot bi mev... kaj hudiča mate vi celjani s temle placom kjer je slikana thalia ? vsakič k se pelem po AC prot Celju vidm na desni ta 'parkplac' al igrišče al nwm kaj je to... in al edn slika avto al ga sesa tretji puca...
Ta parkirplac je uzad cerkve.Gor so bli goli pa koši zdej pa je to bol tak plac za oslarije Eni tam driftajo al pa, če ker puca avto, pa nekteri tam mal probavajo vozit mal, skratka vsega boga delajo tam
Ah dejto no,tk slaba pa spet ni,ko pa eni nabijate Tako kot vala za vsak avto,se najdejo lepši in pa tud grši Sam ne ga s kakam plastikam srat Lpo ene lepe feltne,pa v podn........
B|ind napisal/-a:Sori, samo kako je ta Thalia meni osebno smotana.. a se to sploh da lepo zrihtat ?
Sigurno, feltne, v podn pa bi blo mogoèe mal bolš.. sam vseen.. aah
seveda se da
odbijač + blatniki in motor od rs-a, lepe feltne, znižat, pa en prevelik spojler zadaj
naj kdo pofotošopa
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
Glede na to da sem jo vozil skoraj 2 leti bom samo tako reku... Pelje se čisto spodobno, za po ovinkih ni, motorji pač taki kot v cliotu. Prostora v notranjosti ni premalo, se kar spodobno sedi. Gepek je pa biser tega avtomobila! Noter naložiš še pa još. (4 članska družina na morje za 14 dni, vse stvari v prtljažniku.)
Po pameti jo zrihtaj, pa bo! Pa veliko srečnih kilometrov!
@Shus:
Po eni strani spojler sploh ne zgleda tolk napačen, pa clean look kar sede.
kripo napisal/-a:toliko kot daš za tole lepšanje avta .. a ni bolje, da kupiš enega drugega?
Če bi že mel kerga druzga renaulta je to megane 1.6 16v al pa rs..sam to je pa predrag šport zanekrat Drgač mi je pa thalia čist ok, ne vem zaka bi menjavu, sam mal bi jo urihtu... tam okol 1-1.5k€ sm mislu dat, postopoma seveda