dobr zgleda ko mas vecjo povrsino diskov zanima me tist ko ploscice drzi tist del si mogu dat vecji?? pa me zanima ce se mas originalnega ker bi rabu tist konc ...???? ce ga se mas pa ce ga prodas bi ga kupu. Zdej sm si diske kupu sam tist se nucam!
No pa da še kle povem ker sliš se nč.
Učir sm namreč zamenjau izpušni lonec z starim originalnim tako,da sm zdej kot vsak drugi udeleženec na cesti,popolnoma neopazen.
Z avtom in v avtu se pelje še enkrat lepše kot pa prej,mam lahko radio na minimum pa ga še vedno slišim pa tud policajev se mi ni potrebno več bat,jeeej.
slik še nimaš dobrih, da se vidjo hologrami od vsakodnevnega poliranja
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
nightmare napisal/-a:No pa da še kle povem ker sliš se nč.
Učir sm namreč zamenjau izpušni lonec z starim originalnim tako,da sm zdej kot vsak drugi udeleženec na cesti,popolnoma neopazen.
Z avtom in v avtu se pelje še enkrat lepše kot pa prej,mam lahko radio na minimum pa ga še vedno slišim pa tud policajev se mi ni potrebno več bat,jeeej.
eeeh,penzija...
no grmenje paše samo ene par dni pol pa paše utišat zadevo
Ah ne,kje. Avspuh nism menjal ker bi se naveličal grmenja.Res se je zdej vozti dosti lepše sam pa pogrešam pokanje iz avspuha.Mi ni bil nit mal preglasen,za moje pojme je bil zvok fenomenaln.Razlog menjave je,da mi je pregnilo krivino katera gre čez premo in ker sem že ravno rezal in švasal novo krivino sm pa še reku,da probajmo kako je z originalnim.Moj sedanji lonec je bil narejen doma in je bil na pogled živa groza tako da je odstranjen zaradi sramu. Bo v kratkem času gor novi lonec sam,da napraskam kak €€€.