Pomoc: kako uporabiti cistilec šob Renault

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
AlyH24
Kraj: Maribor

Pomoc: kako uporabiti cistilec šob Renault

Odgovor Napisal/-a AlyH24 »

No kot naslov pove, zadnjič ste mi svetovali tukaj da naj vsake tolk kupim čistilec šob za mojo Laguno 1.9dci, to sem danes storil in dobil to:

Slika

Zdaj kot vedno, sem mislil ok, to vlijem v kesl, ampak kolk litrov nafte zraven? vpršam prodajalca na Štajerskem avtodomu pr nas in se mu sanjalo ni kako se to uporablja....Ok, rečem, bom prepbral na etiketi kjer piše samo v tujih jezikih, ampak ker mi je angleščina skor domač jezik ni problema, ampak kaj ko piše to:
METHOD OF USE - Diesel: Place inlet and outlet hose in box or use kit (7701423188). Then run engine at idling rate until the product is used up.
Nič jasno, to jaz razumem kot da morem sesalno in povratno cev kjer srka motor nafto dat v to piksno, kar se men zdi malo :shock:

Mi pomagate prosim kako vi to uporabljate?

Hvala in upam da ne bo to še eden moj topic kjer vas prosim za pomoč pa niti enga malega odziva in odgovora nanj.

Hvala že vnaprej.

Lp,Aly
Zadnjič spremenil AlyH24, dne 25 Jul 2009, 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

če si kupil to na pooblaščenem servisu ... predvidevam da bi mogli vedet kako se to uporablja oz dat saj slovenska navodila zraven ? če ne pa na renault slovenija piš :roll:
Slika
AlyH24
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a AlyH24 »

Lahko ti slikam račun od Štajerskega avtodoma ki je pooblaščen serviser in prodajalec za Renault :shock: :shock: Ne vem kaj naj.
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Odgovori