Vsa vprasanja in odgovori o klubu in clanstvu !!!

Vse ostale teme
Odgovori
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Ste ga mogli za jajca povlect, ne pa cakat. Tudi Gagi ne bo zmogel sam nicesar; ekipa pa lahko stori marsikaj.
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

Pancho napisal/-a:
gagi«d hype napisal/-a:Tud to idejo sm ze cul, sam pol kdo bi se vclanil novembra in dal 21eur za 1 mesec dober...
Novembra se prav nobeden ne bi vclanil. Clanstvo bi se dodeljevalo samo 1x letno. To bi tudi prispevalo k selekciji med resnimi in neresnimi/neaktivnimi clani, in z nekaj ostalimi organizacijskimi prijemi (letni plan,...) dvignilo nivo kluba, ki je zaenkrat po mojem obcutku nekje bolj zalostno oz. skoncentrirano samo na eno obmocje. Tudi kar se vodstvenega kadra tice, sem bil vedno mnenja, da so ljudje kolikor toliko blizu drug drugemu, saj se tako lazje srecujejo in usklajujejo. Je veliko lazje in ceneje karkoli zorganizirat in uskladit, sploh, ce se je potrebno veckrat dobiti, da se dolocena zadeva izpelje do konca. Potem bi pa lahko samo po pokrajinah imeli "predstavnika", ki bi clane obvescal o nalogah, dogodkih in jih nekako spravil skupaj.
Vsekakor je pa vse odvisno od clanov koliko so pripravljeni sodelovati.
ne purfla odkrivat..ker tko je ze blo vcasih...
tud o clanstvo 1x letno smo debatiral..in takrat je bla izbrana pac ta moznost.
treba je dobit enga ki bi skrbel samo za ta del..in dnevno cekiral clane.
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Pancho

A lahko dobim podatek koliko clanov ima klub?
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Meni se pa zdi boljsa varianta 2x letno - se pravi sprejemanje novih clanov na pol leta - npr. januarja in julija, s tem da bi se januarja vse "resetiralo" (seveda bi tist, ki se je vclanil julija, placal pac priblizno pol manj). Sicer verjamem, da je najlazja varianta samo 1x letno, vendar verjamem, da bi se kaksen nov clan vec nasel.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pancho napisal/-a:A lahko dobim podatek koliko clanov ima klub?
A se ni nekaj govorilo, da je v klubu 7 clanov? :)
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Stupo napisal/-a:
Pancho napisal/-a:A lahko dobim podatek koliko clanov ima klub?
A se ni nekaj govorilo, da je v klubu 7 clanov? :)
en cink vec...

trenutno jih je okol 60. sam mislim da se bo stevilka z rednim preverjanjem se malo zmanjsala.

bli smo pa ze na 118. Skupaj z neplacniki... :shock:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

se vedno nisem prebral nobenega konkretnega odgovora na moja zastavljena vprasanja in vprasanja se nekaterih.

me pa se vedno zelo zanima, kaj bo ce zdaj placam clanarino?

-dobim nalepko ali celo izkaznico,
-v kakem roku jo dobim,
-a ponovno dobim vse nalepke za na avto - moral bi, ker placam ravno toliko kot tisti ki se vclani cisto na novo!?!?!
-si moram sam placat postnino za nalepko

poleg tega, kot so imeli ze pripombe ostali nekateri clani/neclani
pa nisem ravno pri volji za placat in ni ovira denar za clanarino.

Nekaj nekdo predstavi, komentira, vprasa,... in ne dobi odgovora, ne pomaga se tistemu ki pomoc potrebuje, ker nekdo ki bi lahko pomagal, tudi vkljucno z vodstvenimi ljudi, tega ne pozna in ni iz njegove okolice. Sicer to leti na vse, ampak vseeno,...

sem sam imel/imam podobno izkusnjo

Nekoc so bili nekateri ki so "bili" pripravljeni pomagati, komentirati, ali svetovati,... na zalost jih vec izgleda ni :?
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
gagi'd hype

legionar napisal/-a:se vedno nisem prebral nobenega konkretnega odgovora na moja zastavljena vprasanja in vprasanja se nekaterih.

me pa se vedno zelo zanima, kaj bo ce zdaj placam clanarino?

-dobim nalepko ali celo izkaznico,
-v kakem roku jo dobim,
-a ponovno dobim vse nalepke za na avto - moral bi, ker placam ravno toliko kot tisti ki se vclani cisto na novo!?!?!
-si moram sam placat postnino za nalepko

poleg tega, kot so imeli ze pripombe ostali nekateri clani/neclani
pa nisem ravno pri volji za placat in ni ovira denar za clanarino.

Nekaj nekdo predstavi, komentira, vprasa,... in ne dobi odgovora, ne pomaga se tistemu ki pomoc potrebuje, ker nekdo ki bi lahko pomagal, tudi vkljucno z vodstvenimi ljudi, tega ne pozna in ni iz njegove okolice. Sicer to leti na vse, ampak vseeno,...

sem sam imel/imam podobno izkusnjo

Nekoc so bili nekateri ki so "bili" pripravljeni pomagati, komentirati, ali svetovati,... na zalost jih vec izgleda ni :?
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=22165

http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=22164

Vse je napisano.

Ko nekdo placa clanarnino, se mu odobri pristop v klubski del, kjer ima vse opisano kako do clanskih in kako do nalepk

Ce je kaksna nejasnost se obrnes na tistega, ki je pristojen za to..

Vsakemu se zgodi da kaj spregleda, tako da sem ti skopiral link...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Pancho

Clanstvo v klubu bi si bilo potrebno "prisluzit". Tako bi klub pridobil na zagonu in resnosti, clani bi se morali truditi, da se neko zdravo jedro veckrat sreca na kaksnih skupnih prireditvah in povlece za sabo ostale interesente.
Potrebno bi bilo organizirat kaksne izlete z avti (recimo 2x letno; pa ne tako, da se notranjci odpeljejo v Portoroz) v kaksne zanimive kraje. Sam sem taksne izlete veckrat opravil z motorjem (HR, italij. Alpe, gorenjska,...), z MTB kolesom (celodnevne turce po Slo, 2x tudi Italija,...), druzili smo se pa skoraj iz cele Slo in bilo je odlicno.
Uporabniški avatar
colmar
Kraj: Podreca center evrope

Odgovor Napisal/-a colmar »

no glede ressnosti v klubu, to lohka kar ven spustite. jest sem se uclanu eno leto nazaj, in kaj sem dobu eno kartico ki je veljala samo leta 2007, ne pa za leto 2008, Da nebi govoru o nalepkah, tiste nalepke kar sem jih jest dobu, sej jih ni blo velik, dve nalepke, pa se tiste so ble zanic, kt ste sparal na materjalu, jest sem se ene parkrat ponudu, kt vem kako se to dela. pa niste hoteli moje pomoci, tko da se mi je zdelo trapasto sploh se biti v klubu pa se neki ponujat, ce nocete kakrsne koli pomoci.
renault ruls
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Jaz sem na forumu ze kar nekaj casa, pa se mi zdi po pravici povedano brezveze dati toliko denarja za clanarino, ker od tega nebom imel prakticno nic. Raje peljem punco do Portoroza na sladoled :)

Ce bi bil pa naprimer pri motomatu in se kaksni podobni trgovini 20% popust, tako kot imajo v BMW klubu, potem bi se pa tudi jaz vclanil.
Zadnjič spremenil Stupo, dne 21 Jul 2009, 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ccc sam za izkoristt se ti gre :lol: :lol: joke :oops:

am 40eur si pa kje najdu ? ... a ni bla 21eur :roll:
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Colmar: Js mam svojo nalepko od 2007 ze gor pa ji nc ne fali...
Clansko pa nevem kako si jo dobil ampak vsak ki jo je od mene dobil 2008 in tud od kilaha je dobilzraven nalepko za tekoce leto.

V primeru da je prislo do pomote in da te nalepke ni bilo potem bi kontaktiral in bi jo dobil :roll: :roll: :wink:

Stupo clanarnina je 21eur in ja tud v motomatu bo popust, ker vem da se bos takrat vclanil :lol: :lol:

Kar se tice neprijetnosti, vrjamem da se dogajajo in upam da se bojo ker drugace tut kluba nebo.. Je pa res da je v tem prehodnem obdobju prevec teh neprijetnosti, ko so smernice dolocene k razvoju ki je kar nekaj let stal. Zacelo se bo na malo drugacen nacin zaradi stvari ki se dogajajo takole, ko nobeden nima kaj za pohvalit in se samo graja.

Upam da bo kmalu bolje.

Lp
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype

clio open napisal/-a:
gagi«d hype napisal/-a:in ja tud v motomatu bo popust
Upam, da si prebral PM :D
Dobis morm se pretipkat, ker nimam v digitalni. sorry za zamudo :D
Slika
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Kolko časa pa ponavadi traja da dobim po pošti člansko in nalepke?
Odgovori