Kot se obljubil v drugi temi predstavljam mojega novega konjica in sicer Clio Storia Dynamique, izdelan 7/2009. Koda barve je NNJ, kar pomeni temno rdeca kovinska. Kar se tice dodatne opreme ima vse kar se je delo dokupit
Avto imam od 15.7.09, prevzet je bil z prevozenim 4km-ji. Stanje po 5 dneh je 307 km, povprecna poraba zracunana pes je 5,82 l/100km, pri 1/3 avtoceste in 2/3 mestne voznje, v 80% voznje je bila klima vklopljena. Je pa res da se zelo posluzujem dokupljenega tempomata, tudi pri mestni voznji, sem mi zdi super uporabna stvar. Zelo moram pohvalit samodejno klimo, ki za moje pojme super hladi in je dovolj mocna za to velikost avtomobila, ravno nasprotno kot pri Thalii npr. Verjetno bo s casom poraba se narasla a to me ne skrbi, glee na to da sem bil prej navajen na porabo 12-13 litrov. Nekih velik napak na avtomobilu nisem opazil, kar me je zmotilo je, da serijsko ni MP3 radia in USB priklopa (se kregam z AH) ter da bilo bolje ce bi imela vrata pri odpiranju se eno "vmesno postajo" ker se mi zdi hod vrat pri odpiranju preden se zatakne prevelik. Se najvecjo pohvalo pa si zasluzijo luci, ki so naravnost odlicne, prav nisem mogel verjet kako lepo svetijo, od kar imam ta avto tudi ponoci z lahkoto vozim (prej sem imel tezave pri voznji ponoci ker ima vecina avtomobilov preslabe luci za moj okus).
Zaenkrat naj bo to to, bom s casom dopisal se kak komentar, je pa res da ne nameravam na avtobilu spreminjati nic.

P.S. slike so slabe, nisem ravno fotograf
LP
Dejan