Danes sem se vsel v avto, ga zalaufam prestavim iz P v R in konec. Nic ni reagiralo. Sedaj mi pise da je vedno na D (nema veze v kerem polozaju je rocka), avto ne vzge vec, odklopo sn tudi akumolator pa vedno isto. Prevozenih ma 151k in se ni blo menjano olje, menjlalnik pa je zelo mehki ko gre iz P do D
aja pa kolko pride novi menjalnik ce bi bil slucajno hin
Danes sem se vsel v avto, ga zalaufam prestavim iz P v R in konec. Nic ni reagiralo. Sedaj mi pise da je vedno na D (nema veze v kerem polozaju je rocka), avto ne vzge vec, odklopo sn tudi akumolator pa vedno isto. Prevozenih ma 151k in se ni blo menjano olje, menjlalnik pa je zelo mehki ko gre iz P do D
aja pa kolko pride novi menjalnik ce bi bil slucajno hin
laguna 2.2dci, letnik 2005 facelift
Pomoje je prej hin kako stikalo rocice menjalnika. Avto na avtovleko in do kakega mehanika da pogleda kaj in kako. Ali ti morda sveti kaka opozorilna lucka na armaturi?
ne sveti nic, skrbi me samo to da je menjalnik tak "mehki" oz rocka gre tak na lahko, ju3 pelam na petovia ptuj, pa bomo vidli kaj je upam da je samo kako stikalo
p.s. kak mi je zal da nisem pred 2 letama kupo 3 leta stare e klase, zadnic mi je so esp/abs racunalnik(1200eur), zaj avtomatika, pol pa se bo so kaki turbo v maloro pm
dencor napisal/-a:ne sveti nic, skrbi me samo to da je menjalnik tak "mehki" oz rocka gre tak na lahko, ju3 pelam na petovia ptuj, pa bomo vidli kaj je upam da je samo kako stikalo
p.s. kak mi je zal da nisem pred 2 letama kupo 3 leta stare e klase, zadnic mi je so esp/abs racunalnik(1200eur), zaj avtomatika, pol pa se bo so kaki turbo v maloro pm
To je car renaultove Lagune..... Pac si nabasal na slabo, verjetno tudi z prevrtenimi kilometri....
prevrteni niso 100% ker me avto od 1 lastnika (starejsi clovek) pa je avto mel samo 35k prevozenih pa se poznamo se dobro, sn klico na zavarovalnico, mi ju3 poslejo avtovleko pa porocam ju3 kaj bo
baccara napisal/-a:Verjetno je samo sneta zajla...
tocno to, snela se mi je ko sn pucal erg ventil(padla gedora pa sn z roko podbral pa vrjetno odklopo zajlo), nova pride cez 2 dni cena 90eur zajla, 50eur neka vilca + delo
serviser je reko da je znucano pa lahko dol skoci (pomeni da moras vedno sam nazaj nataknit). Sn danes probo pa res gre zelo lahko tak da bom jo rajsi menjo