menjava vijakov stabilizatorja in menjava luci
menjava vijakov stabilizatorja in menjava luci
Zanima me, koliko je strosek skupaj z delom pri menjavi obeh vijakov stabilizatorja z gumicami in menjava ene luci (luc sem prinesel s sabo) pri Cliotu II 1998. Racunal mi je 50eur, s tem da je se malo pobrusil diske, saj so ob zaviranju piskali. Se mi zdi, da mi je racunal obcutno prevec, ker kolker sem zdaj gledal po netu, en vijak stane le 5eur, se pravi oba skupaj 10eur, dela pa tudi mislim da ni vec kot 1 uro za vse skupaj. Tako da se mi zdi, da me je za 20eur nategnil in se tudi imam namen iti pritozit v ponedeljek
To se ti zdi, ker si se mlad in naiven. 50 EUR ni nic. Ti za tak denar sploh nebi hotel delat tega. Ce morda bi, zakaj tocno potem nisi? Ker ne znas? Torej placaj al pa pojdi drugic drugam, kjer so (morda) cenejsi.Se mi zdi, da mi je racunal obcutno prevec,
Ce koga ne prenesem, ne prenesem pametnjakovicev, ki se cez par dni spomnejo da je blo neki predrago in od izvajalca zahatevajo da spusti ceno.
Naslednic v trgovini na blagajni povej, da je kruh dvakrat predrag in da naj racuna samo pol cene.
Laguna Coupe GT dci 180
no hvala za odgovora..cena je potem ocitno ok. ker na tehnicnem mi je reku, da je za menjavo vijakov dela 20 minut, za luc pa se manj in zato mi potem tud ni slo v racun od kod 50eur. vijaki 10eur, uro dela pa ima tisti mehanik 15eur. poleg tega mi luci tudi ni vredu nastavil, tako da prenizko sveti, diski pa se vedno isto piskajo kot prej in ne verjamem, da jih je sploh sel brusit
Koda: Izberi vse
poleg tega mi luci tudi ni vredu nastavil, tako da prenizko sveti, diski pa se vedno isto piskajo kot prej in ne verjamem, da jih je sploh sel brusitNaslednjic pa k drugemu mehaniku.
Laguna Coupe GT dci 180