COD2
Mateo ni popolnoma res kar trdis. Sem v starih casih precej preigral cod2 ter pravtako smo mnozicno testirali aimbote, wallhacke etc..
Finta je, da ce imas zadnjo verzijo cheata ( bota, wallhacka etc..) in ga redno updajtas te noben PB nebo dol vrgu.
Drugace, pa res nevem zakva bi hackov, ker ti bo prej kot slej igra potem dosadila.
Finta je, da ce imas zadnjo verzijo cheata ( bota, wallhacka etc..) in ga redno updajtas te noben PB nebo dol vrgu.
Drugace, pa res nevem zakva bi hackov, ker ti bo prej kot slej igra potem dosadila.
No glede cheatov sem res bolj bogisome1 napisal/-a:Mateo ni popolnoma res kar trdis. Sem v starih casih precej preigral cod2 ter pravtako smo mnozicno testirali aimbote, wallhacke etc..
Skratka en nasvet, ne si nalagat cheatov ker je bedasto, pol se raj zakempas pa jih cakas haha
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v