Clio 1.8 16V l.96 - By Spidojc

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Ja hvala za cestitke 8)

Pa je koncno prisel dan , sm kupu 2 novi gumi 8)

Slika

Slika

Sm bil res zadovoln iz temi tko da sm kr se enkrat iste nabavu :P
naslednji mesec pa mogoce se 2 8)
Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Koliko casa so ti zdrzale in kolk si dal za nove? Mam jest enake in so mi super. Bom pa ko bom te znucal definitivno se sprobal Potenzo.
Aha se to, kako se zdaj "zlizana" guma obnasa v dezju v primerjavi z "zlizanimi" s profilom smrekice, Eagle F1 in podobne?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

V dezju se te gume sigurno bolj obnesejo. So bolj vodljive in je manj aquaplaninga.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Kot v primerjavi s smrekico? To vem, ampak v teoriji so boljse tudi ko ni vec veliko profila?
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Ja mislil sem v primerjavi s smrekico. Vsekakor pa tudi ko so oboje obrabljene imajo asimetricne ali simetricne boljsi oprijem na mokri podlagi kot smrekica.
Uporabniški avatar
Spidojc

Kupu sm jih pr spanu tko da si lohk cene pogledas :wink: mel sem jih priblizn 15000km
Po dezju,hm,ja pele se 8) nevem kva nej ti recm kako se obnasa,znuci pa bos vidu, al pa prit k men po tele pa bos probu :P
Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

No, tok me pa spet ne zanima da bi su nalasc jih probat zdej :lol: Jest jih mam mal cez 5.000km zdej, pa je se skor cel profil. Svoh avteh pa jih ne pobira tolk :P Se pa pozna ob kraju da jih v ovinkih ne sparam. Ce se ti da nared eno makro sliko robova, da vidim kako zgleda. Zadaj ti jih dosti manj pobira al tud tolk?
Uporabniški avatar
Spidojc

Zadaj nimam bridgestone, pa tut pobira jih bolj malo, v 30000km sploh se nism menu pa ble bi se za ene 15000km sam bom letos k tele so ze dost stare, sliko dobis mogoce ce se bom spomnu 8) , robove pa ja,pobira posteno, men se ze pol napisa ne vidi pri strani gume :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Spidojc

No evo po dolgem času spet mal pišem v mojo temo,uglavnm dubu sm še 1 par gum za zadej,vse skupaj zamenjal in naredil okoli 800km, pa morm rečt da sm kr zadovoln,edin zdej se zadaj tolk drži da ga je kr mal bl zajeban na počez spravt 8) uglavnm spredi Bridgestone-zadi Firestone :D se mi zdi da sm izbrav res dobro kombinacijo, no saj v primerjavi iz prej.... neki slik

evo tole je firestonka
Slika
Slika

tole pa ta stare bridgestonka od spredej 8)
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
ktomass
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ktomass »

Uff dobro si jo zradiral po boku... Poročaj kako bo s firestone-om... ker po mojih informacijah se guma v boku res nič ne zvija... razen če nimaš takega problema k jest :) (al pa mogoče tud ti sam da še ne veš tega :) in ti jih zato tko pobere :P )
Uporabniški avatar
Spidojc

ja sej pravm firestone mam zdej sam zadi, za spredi sem si bridgestone spet kupu k sm bil iz prejšnimi res zadovln, je blo pa že pr montaži tko da bridgestone so kr same na feltno padle,firestone pa kr niso in niso hotle gor skočt, ja upam da nimam tazga problema kot ti, saj po občutku sodeč se mi zdi da se avto pelje odlično,lohk pa da mam slab občutek, bomo vidl kaj bo zdele na slalomu če mi bo uspel do tja pridt 8)
Slika
Uporabniški avatar
Spidojc

Uf evo danes sem mel en luštn izlet, vidu eno full lepo belo 5GTT pa enga lepga ( brez full 8) ) Clio 16S,

spotoma sm pa še tele zavesce nek pobrav 8)

Slika
še enkrat hvala Alenu!

ja sej vem avto bi mogu bolš spucat 8)
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Kak pa si pritrdil te zavesice ? Majo kake lukne al kaj ? :D Namreč jaz mam ene podobne doma, sam da niso karbon so črne, pa ne vem kje bi jih na vrhnem delu prišraufal na svojem clioutu ker niso orginal :D
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Spidojc

ja lohk jih pršravfaš,prlimaš,prisponkaš... 8)
Slika
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

Ojla si že zmontiru :D Ja ma res, uno blato malo spucaj vsaj za slikat :lol: Drugač pa ok, sam po mojem si jih spustu mal prenizko.., no ma če se ti gre za boljšo zaščito pol ok :wink:

Jaz sem pa drugač ALAN že ko ste me tako začeli klicat po forumu :twisted: Sem opazu že parkrat od drugih :wink:
Deli R5/GT turbo- 041687548
Odgovori