R-megane 1.6 16v
R-megane 1.6 16v
en na hitro iz garaze

Mam jest dvoje za prodat ...Mely007 napisal/-a:isceva samo se alu feltne 15 col, pol pa gasa, drugace pa avto lepo leti, poraba okoli 7, prevozenih 91 000, letnik 02, klima inclusive in pa od danes nov akumulatory
Drgac pa lep megane pa kr mau prevozenih glede na ostale...velik varnih km
RENAULT Sport

Megancek praznuje 1. rojstni dan pri nasi hisi in vceraj je bil na frisno registriran, cez TP sel brez problema, trenutno prevozenih 108.000km,
pri 106.000km opravljen servis ( olje Elf comp. st + vsi filtri + novo stikalo na servo crpalki)

povprecna poraba goriva od 7 do 7.5 l/100km,
u glavnm dela oz. sluzi kot treba
naslednje leto sledi velik servis in se par stvari za postimat, tako da bo se kar nekaj casa pri nas
pri 106.000km opravljen servis ( olje Elf comp. st + vsi filtri + novo stikalo na servo crpalki)

povprecna poraba goriva od 7 do 7.5 l/100km,
u glavnm dela oz. sluzi kot treba
naslednje leto sledi velik servis in se par stvari za postimat, tako da bo se kar nekaj casa pri nas
in zakaj ne bi bili pravi? se vedno se da dobiti rabljen avto z malo kilometri....tomaz07 napisal/-a:Vprasanje ce so res pravi kilometri
sicer pa lep megane, takega (samo da je bil 1.4) sem imel nekaj casa (sluzbenega) ko sem vozil kurirsko, zanimiva pa je tudi poraba, ker meni ga nikoli ni uspelo spraviti pod 9 litrov
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
kar je pod 10 l. na 100km je se u redu, tako da poraba 7-7.5 l. superca!
vozi ga pa zena - po predpisih, jaz samo obcasno malo ,,spucam,, pajke iz auspuha
glede kilometrov pa se ne obremenjujem, sej danes ce te hocjo nategnt te bojo nategnl na vsakem koraku, temu ne mores ubezat,
aja, pa bil je kupljen na Stajerskem od drugega lastnika-starejsi gospod
vozi ga pa zena - po predpisih, jaz samo obcasno malo ,,spucam,, pajke iz auspuha
glede kilometrov pa se ne obremenjujem, sej danes ce te hocjo nategnt te bojo nategnl na vsakem koraku, temu ne mores ubezat,
aja, pa bil je kupljen na Stajerskem od drugega lastnika-starejsi gospod